MC4Ya

PNI MC4 Y csatlakozók 4-6 mm-es napkábelhez

PNI MC4 csatlakozók 4-6 mm-es napkábelhez

Az MC4 csatlakozó készlet a 4 és 6 mmq-os fotovillamos rendszerekhez csatlakoztatott napkábelek csatlakoztatására szolgál. A panelek közötti kapcsolat nagyon fontos pont a fotovoltaikus berendezésekben, és biztosítania kell a helyes érintkezést és a jó tömítést. A helytelenül kialakított érintkezők vagy összekötők számos működési zavar és a fotovoltaikus rendszer működését okozhatják. Az MC4 csatlakozók az EC és a TÜV által jóváhagyott minőségi termékek. Ezek a napelemes napelemes panelek csatlakoztatásához használt kiegészítők szerepet játszanak a napelemek csatlakoztatásával a fotovoltaikus mezőkhöz. Azt is értékesíti a napelemes fotovoltaikus készlet, és külön-külön.
871,99 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
PNI-SOLMC4MT

0001

Az MC4 csatlakozókészlet egy kiegészítő készlet szolárkábelek fotovoltaikus rendszerekhez való csatlakoztatásához. A panelek közötti kapcsolat nagyon fontos pont a fotovoltaikus berendezésekben, és biztosítania kell a megfelelő érintkezést és a jó tömítést.

A nem megfelelően kialakított érintkezők vagy csatlakozások problémákat okozhatnak a fotovoltaikus rendszerek működésében. Az MC4 csatlakozók CE és TUV által jóváhagyott minőségi termékek. Ezek a fotovoltaikus napelemek csatlakoztatására szolgáló tartozékok a napelemek összekapcsolására szolgálnak a fotovoltaikus mezőkben.

0002

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI MC4 csatlakozók 4-6 mm-es napkábelhez
Your Rating
Azonosítás
Termékkód PNI-SOLMC4MT
Termelő KORTY
Általános tulajdonságok
technikai paraméterek -Maximális áramerősség: 30A -Névleges feszültség: 1000VDC -Megfelelő kábel: 4mm2, 6mm2 (AWG14, AWG12, AWG10) -Tűs méret: 4,0 mm átmérő. -Vízállósági fokozat: IP67 -Biztonsági osztály: II -Szigetelőanyag: PPO + PA -Csatlakozási rendszer: krimpelő csatlakozás -Érintkezőanyag: réz, ónozott -Hőmérséklet tartomány: -40 fok C ~ +90 fok C
Leírás -1 db MC4 csatlakozó 4-6 mm-es kábelhez -Az MC4 csatlakozási szabályokkal kompatibilis zseb -Különböző szigetelési átmérőjű PV kábelekkel kompatibilis -Magas környezetben is használható -Kiváló öregedésállósággal és UV-ellenállással -Töltőképesség nagyfeszültségű árammal -Egyszerű összeszerelés kifinomult szerszámok nélkül - Erős erő és húzóképesség - Nagyon alacsony és magas hőmérsékletekkel szembeni ellenállás - Vezetőszakasz 4-6 mmq
A csomag tartalmaz
Tartalom PNI MC4 anya-apa csatlakozó készlet


Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!