PNI MC4 anya-apa

PNI MC4 csatlakozók 4-6 mm-es napkábelhez

KIT2

PNI Tetőszerelvény készlet, lap 2 fotovoltaikus panelhez

PNI MC4 Y csatlakozók 4-6 mm-es napkábelhez

Az "Y" típusú MC4 típusú napkollektor kettős T elosztóból és egy klasszikus MC4 csatlakozóból áll. Az MC4-T csatlakozók típusát különösen a fotovoltaikus panelek párhuzamos csatlakoztatására használják. Kérjük, elemezze a fotovoltaikus panelek kapcsolási rajzát párhuzamosan (kis kép). Két fotovoltaikus panel párhuzamos csatlakoztatásához szükségünk van egy két bemenettel és egy kimenettel rendelkező csatlakozóra. A csatlakozók kétféle típusúak: NEGATÍV és POSITIV vagy plusz és mínusz, amelyeket a népszerű kifejezésben a 'mos és baba' profilja nevez. Az MC4 4 mm-es többcsapos érintkezőt jelent. A napelemes napelemkészletben is értékesíthető, külön-külön.
3 980,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-SOLMC4SP
0001

MC4 = több érintkező 4 mm-es tűvel. Az MC4 "Y" típusú szolár csatlakozó egy dupla T elosztóból és egy klasszikus MC4 csatlakozóból áll. Az MC4-T csatlakozók típusát elsősorban fotovoltaikus panelek professzionális párhuzamos csatlakoztatására használják.

Ahhoz, hogy két fotovoltaikus panelt párhuzamosan tudjunk csatlakoztatni, szükségünk van egy két bemenettel és egy kimenettel rendelkező csatlakozóra. A csatlakozók két típusúak, NEGATÍV és POZITÍV vagy plusz és mínusz.
Fotovoltaikus szolárkészletben és külön is eladó.

0002
Write Your Own Review
You're reviewing:PNI MC4 Y csatlakozók 4-6 mm-es napkábelhez
Your Rating
Általános tulajdonságok
technikai paraméterek Max. 30A (a kábel típusától és a környezeti hőmérséklettől függően az IEC 60364-5-523 szerint) Max. 1000 V Védettség IP67, amikor Könnyű csatlakoztatás és telepítés A reteszelőrendszer „beleépül” II. védelmi osztály Hőmérséklet tartomány - 40 ° C ... + 90 ° C


Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!