Napelemes fotovoltaikus rendszer PNI GreenHouse H01

PNI GreenHouse H01 napelemes fotovoltaikus rendszer, 30W, USB/Rádió/MP3, 12V/7Ah akkumulátor, 2 LED égő

Gél akkumulátor MW 7.2-12 12V / 7.2Ah

Megkülönböztető jellegzetességek: VLRA típus - karbantartásmentes, bármilyen helyzetben használható ülés közben, hosszú élettartam, magas hozam (a kapacitáshoz viszonyítva a mérethez képest), alacsony önkisülési sebesség. 7.2 Az MW-12S egy ólom-savas akkumulátor, amely telepítés után karbantartás nélkül működik. A töltés során keletkező gázok a lezárt dobozban vízzé alakulnak, így nincs szükség az akkumulátor újratöltésére. Az AGM "Absorbed Glass Mat" technológiának köszönhetően az elektrolit üvegszálas rekeszekben van leválasztva, így az akkumulátor tetszőleges pozícióban használható. Az akkumulátort puffer áramforrás szerepét betöltő berendezésekben való használatra tervezték. Igény esetén természetesen hordozható eszközök áramforrásaként is használható. A töltési feszültség a végén 14,4 - 15 VDC.
7 963,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-ACC712

Megkülönböztető jellemzők: VLRA típus - zéró karbantartás, használat tetszőleges elhelyezéssel, hosszú élettartam, nagy hatásfok (a kapacitáshoz viszonyítva mérethez képest), alacsony önkisülési arány. 7.2 Az MW-12S egy ólom-savas akkumulátor, amely telepítés után karbantartás nélkül működik. A töltés során keletkező gázok a lezárt dobozban vízzé alakulnak, így nincs szükség az akkumulátor újratöltésére. Az AGM "Absorbed Glass Mat" technológiának köszönhetően az elektrolit üvegszálas rekeszekben van leválasztva, így az akkumulátor tetszőleges pozícióban használható. Az akkumulátort puffer áramforrás szerepét betöltő berendezésekben való használatra tervezték. Kívánságra természetesen lehetőség van hordozható eszközök áramforrásaként is használni. A töltési feszültség a végén 14,4 - 15 VDC.

AGM MW 7.2-12 12V / 7.2Ah akkumulátor

akkumulátor

Write Your Own Review
You're reviewing:Gél akkumulátor MW 7.2-12 12V / 7.2Ah
Your Rating
Az akkumulátor jellemzői
Kapacitás 7,2 Ah
Névleges feszültség 12V
Méretek/Tömeg 151 x 65 x 94 mm 2,1 kg
elemtípus VRLA közgyűlés
Üzemi hőmérséklet -20ºC...+50ºC
Egyéb - Belső ellenállás (teljesen feltöltött akkumulátor): 35 mΩ - Csatlakozók: Fast-on 187 (T1) - Maximális töltőáram: 2 A - Maximális kisülési áram (5 másodpercig): 80 A
Felszerelés tartalmazza
Akkumulátor 1 Kr. e


Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!