készlet H01

GreenHouse H01 30W szolár fotovoltaikus rendszer 12V / 7Ah akkumulátorral, USB / rádió / MP3, 2 LED izzóval

Gél akkumulátor MW 7.2-12 12V / 7.2Ah

Megkülönböztető tulajdonságok: VLRA típus - karbantartásmentes, bármilyen pozícióban használható, hosszú élet, nagy hatásfok (a kapacitáshoz viszonyítva a mérethez képest), alacsony önkisülési sebesség. A 7.2 MW-12S egy ólom-savas akkumulátor, amely beszerelés után karbantartás nélkül működik. A töltési folyamat során keletkező gázok a lezárt dobozban vízzé alakulnak, így nincs szükség az akkumulátor újratöltésére. Az "Absorbed Glass Mat" AGM technológiának köszönhetően az elektrolit üvegszálas rekeszekbe oszlik, így az akkumulátor tetszőleges pozícióban használható. Az akkumulátort puffer tápegységként való használatra tervezték. Igény esetén természetesen lehetőség van hordozható eszközök áramforrásaként is használni. A töltési feszültség a végén 14,4 - 15 VDC.
8 018,99 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-ACC712

Megkülönböztető jellemzők: VLRA típus - zéró karbantartás, használat tetszőleges elhelyezéssel, hosszú élettartam, nagy hatásfok (a kapacitáshoz viszonyítva mérethez képest), alacsony önkisülési arány. A 7.2 MW-12S egy ólom-savas akkumulátor, amely beszerelés után karbantartás nélkül működik. A töltési folyamat során keletkező gázok a lezárt dobozban vízzé alakulnak, így nincs szükség az akkumulátor újratöltésére. Az "Absorbed Glass Mat" AGM technológiának köszönhetően az elektrolit üvegszálas rekeszekbe oszlik, így az akkumulátor tetszőleges pozícióban használható. Az akkumulátort puffer tápegységként való használatra tervezték. Igény esetén természetesen lehetőség van hordozható eszközök áramforrásaként is használni. A töltési feszültség a végén 14,4 - 15 VDC.

AGM MW 7.2-12 12V / 7.2Ah akkumulátor

akkumulátor

Write Your Own Review
You're reviewing:Gél akkumulátor MW 7.2-12 12V / 7.2Ah
Your Rating
Az akkumulátor jellemzői
Kapacitás 7,2 Ah
Névleges feszültség 12V
Méretek / Súly 151 x 65 x 94 mm 2,1 kg
elemtípus VRLA AGM
Üzemi hőmérséklet -20ºC ... + 50ºC
Egyéb - Belső ellenállás (teljesen feltöltött akkumulátor): 35 mΩ - Csatlakozók: Fast-on 187 (T1) - Maximális töltőáram: 2 A - Maximális kisülési áram (5 másodpercig): 80 A
Felszerelés tartalmazza
Akkumulátor 1 Kr. e


Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!