PNI SafeHome PT09 Távoli WiFi intelligens relé

PNI, Vezérlômodul NIP SafeHome PT09 Remote WiFi, 10A

PNI érintő távirányító

Telecomanda cu touch simplu PNI SafeHome PT Remote One, cap-scara, portabil pentru Intrerupator inteligent PNI SafeHome PT101 WiFi

PNI, Vezérlômodul NIP SafeHome PT82C két csatorna, WiFi, 2x5A

PNI SafeHome PT82C 2-csatornás intelligens relé, WiFi, 2x5A, internetvezérlés, Tuya intelligens mobil alkalmazás, intelligens forgatókönyvekbe való integráció és automatizálás más kompatibilis termékekkel, Tuya, Alexa és Google Assistant
9 700,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Csak 1 maradt
SKU
PNI-PT82C

PT82C-01

Csatlakozás Wi-Fi-n keresztül

Keresse meg a relét a Wi-Fi hálózatában, majd adja hozzá a PNI SafeHome PT82C intelligens relét a dedikált mobilalkalmazáshoz, és rövid időn belül átalakítja a házban lévő aljzatokat vagy kapcsolókat intelligens eszközökké, amelyeket bárhonnan vezérelhet.

Kompatibilis alkalmazás

Bármilyen Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező mobileszközről az interneten keresztül történő távoli eléréshez, megfigyeléshez és vezérléshez az ingyenes Tuya Smart vagy Smart Life alkalmazás áll rendelkezésére, amelyek minden funkcióhoz teljes hozzáférést biztosítanak.

PT949S-Tuya

PT82C-01

Védje szeretteit

Hozzáférést biztosíthat családjának az alkalmazáshoz, hogy irányíthassa az otthonában lévő okoseszközöket, és költözés nélkül irányíthatja a ház minden részét.

Kommunikáljon az otthoni eszközökkel

Kompatibilis az Amazon alexával és a Google Asszisztenssel, hangutasítással kezelheti a PNI SafeHome PT82C intelligens reléhez csatlakoztatott összes eszközt.

PT82C-01

PT82C-01

Könnyen felszerelhető és irányítható

Kapcsold fel a villanykörtét, kapcsold ki a villanykörtét az előszobában, a szobában a teraszon... most már mobilról is megteheted anélkül, hogy a kapcsolóhoz kellene menned. Csak fel kell szerelnie a PNI SafeHome PT82C intelligens relét a kapcsolódobozba a termék műszaki könyvében található utasításokat követve.

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI, Vezérlômodul NIP SafeHome PT82C két csatorna, WiFi, 2x5A
Your Rating
Termék azonosítás
Modul típusa Relé csatlakozások
Általános jellemzők
WiFi Igen
Átlagos használati hőmérséklet -10 ~ 50°C
Névleges feszültség AC 100-240V
Névleges áram 10A (max.)
AC frekvencia 50-60 Hz
Maximális teljesítmény 2300WPNI-PT82C
Lang Típus Név Link
EU Megfelelőségi nyilatkozat Declaration of conformity EN, RO Link
EU Használati utasítás User manual EN, RO Link