PNI-SmartHome-WS121

PNI SmartHome WS121 Egypólusú Kapcsoló, Wi-Fi, mobiltelefon-vezérlés, kompatibilis Tuya, Alexa és Google Assistant termékekkel

PNI SafeHome PT303 intelligens hármas érintőkapcsoló

PNI SafeHome Háromszoros intelligens kapcsoló, érintéses, WiFi, 10A, internetvezérlés, Tuya Smart mobilalkalmazás, forgatókönyvekbe való integráció és intelligens automatizálás más Tuya-kompatibilis termékekkel, Alexa és Google Assistant

PNI SmartHome WS222 Kettős váltókapcsoló, Wi-Fi, mobiltelefon-vezérlés, kompatibilis Tuya, Alexa és Google Assistant termékekkel

PNI SmartHome WS222 dupla intelligens kapcsoló az internetes fényvezérléshez, amely kompatibilis a Tuya App vagy a Smart Life, valamint az Amazon Alexa és a Google Home programokkal. Lépjen lépést a technológiával: csatlakoztassa a 2,4 GHz-es Wifi-t a tartózkodási helyén található internetforráshoz, és távolról vezérelheti a lámpákat
8 043,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-WS222

Egy biztonságos és okos otthonért

WS121-1

Vezérlés mobiltelefonjáról

A dedikált Tuya Smart (vagy Smart Life) alkalmazással telefonját okoseszköze távirányítójaként is használhatja, ha úgy gondolja, hogy elfelejtette felkapcsolni a lámpát. Azt is beállíthatja, hogy a világítás tetszőleges időpontban és ahányszor be- és kikapcsoljon, például szimulálva az otthoni jelenlétét.

Ws121-4

WS-121-6

Integráció forgatókönyvekbe más Tuya-kompatibilis eszközökkel

A Tuya Smart alkalmazással való kompatibilitás más otthoni intelligens eszközökkel vagy intelligens háztartási készülékekkel együtt lehetővé teszi forgatókönyvek és be-ki/ha-akkor kapcsolatok létrehozását közöttük.

Így a dedikált Tuya Smart alkalmazáson keresztül forgatókönyveket hozhat létre: egyes eszközök bekapcsolása, más eszközök kikapcsolása az időszaktól függően, amikor elindul vagy hazaérkezik, vagy akár más okoseszközök működéséhez kapcsolódóan.

Intelligens távirányító és hangutasítások

Ez nem csak egy kapcsoló, mert okostelefonja segítségével okoskapcsolóként konfigurálhatja és használhatja, valamint távolról is vezérelheti a dedikált alkalmazásból. Tovább megyünk, és ha az alkalmazásból összekapcsolja egy intelligens szolgáltatással, függetlenül attól, hogy Google Assistant vagy Amazon Alexa, akkor hangutasításokkal tudja majd fel- vagy kikapcsolni a lámpát.

WS-121-55

Könnyű préselés

A PNI SmartHome WS222 kapcsológombjának alján található egyetlen világítási megnyomással be- vagy kikapcsolhatja a világítást a szobában.

A visszajelző LED megerősíti, hogy a lámpa ki van-e kapcsolva vagy be van kapcsolva, ami hasznos funkció, ha nincs ugyanabban a szobában a kapcsoló és a világítótest.

WS121-2

WS121-8

Modern design - mágneses keret

A modern dizájnt, az alapfelszereltséghez tartozó csavaros rögzítési rendszert a keret innovatív rögzítési rendszere teszi teljessé, nevezetesen: mágneses rögzítés.

Csatlakozások és telepítési mód

Ennek az intelligens kapcsolónak a csatlakoztatásához 230 V-os tápegység szükséges a cserélendő készülék készülékdobozában.

A telepítők segítségére a PNI SmartHome WS222 kapcsoló elektromos telepítésének kapcsolási rajza a termék kézikönyvében és a dobozon egyaránt megtalálható.

Figyelem: az összeszerelést csak arra jogosult villanyszerelő végezheti.

WS121-9

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI SmartHome WS222 Kettős váltókapcsoló, Wi-Fi, mobiltelefon-vezérlés, kompatibilis Tuya, Alexa és Google Assistant termékekkel
Your Rating
Termék azonosítás
Termelő KORTY
Termékkód PNI-WS222
Általános jellemzők
méret 86 X 86 X 43 mm
Súly 86 g
Tápfeszültség 110-240 VAC
Maximális terhelés támogatott 2x800W
Névleges áram max. 10
Egyéb Rebound technológia
Munkatávolság az interneten keresztül
Vezeték nélküli protokoll IEEE 802.11 b/g/n
Üzemhőmérséklet -10 ~ +60°
Frekvencia Wi-Fi 2,4 GHz
Nedvesség 10% - 90%
Szín fehér
Anyag abs
Távirányító a Tuya Smart alkalmazás
A csomag tartalmaz
Intelligens relé
Intelligens kapcsoló Igen
Használati utasítás IgenPNI-WS222
Lang Típus Név Link
EU Megfelelőségi nyilatkozat Declaration of conformity EN, DE, ES, FR, HU, IT, PL, RO Link
EU Használati utasítás User-Manual-PNI-Socket-Switch-RO-EN-DE Link