PNI RJ45

PNI RJ45-ös csatlakozó UTP Cat 6 kábelhez, 10 darab

POE-P2

Spliter POE pasiv PNI POE-P2 térfigyelő kamerához

PNI RJ45-ös csatlakozó UTP Cat 5 kábelhez, 10 darab

PNJ RJ45 dugó UTP Cat5 kábeltartóhoz 10 db
790,99 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-RJ45CAT5X

képleírás

Könnyen telepíthető

Az Ethernet-kábel minden internetes kommunikációs hálózat alapelemének számít. A kábelek testreszabottak különböző fokú árnyékolással, UV-sugárzással, vízzárással, vegyszerekkel, rágcsálókkal, tűzzel, hőmérséklettel, rugalmassággal és elektromos hatékonysággal.

Bármely Ethernet-kábel megoldás olyan jó, mint a leggyengébb komponens. Más szóval, a jó minőségű kábel könnyen legyőzhető egy gyenge minőségű csatlakozóval. Hasonlóképpen, egy jó minőségű csatlakozó nem javíthatja a gyenge minőségű kábelek hatékonyságát .

De minőségi csatlakozó és könnyen telepíthető nélkül nem tesz különbséget, ezért a PNI RJ45 csatlakozó lehetővé teszi a technikusok számára, hogy ügyesen telepítsék az RJ45 árnyékolt csatlakozókat Cat 5 kábelekre minimális erőfeszítéssel és maximális hatékonysággal.

Bármilyen krimpelő fogóval kompatibilis

A krimpelő fogó segítségével a vezetékeket a csatlakozókon és az elülső részen keresztül be lehet illeszteni, így a technikus könnyen ellenőrizheti a megfelelő huzalozási sorrendet, mielőtt a csatlakozó összepréselne, csökkentve ezzel a veszteséget és az időt.

képleírás

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI RJ45-ös csatlakozó UTP Cat 5 kábelhez, 10 darab
Your Rating
Jellemzők
1. jellemző RJ45 csatlakozó az U5 Cat5 kábelhez
2. funkció PNI RJ45 csatlakozó az UTP Cat 5 kábelhez


Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!