AHD PNI House PTZ1500 5MP videó megfigyelő készlet csomag - DVR és 4 külső kamera és 1Tb HDD

PNI AHD House PTZ1500 5MP Videós megfigyelő készlet, DVR és 4 db kültéri kamera, 1 TB HDD

PNI House IPMAX POE 3LR videó megfigyelő készlet

PNI House IPMAX POE 3LR, Megfigyelő kamera készlet, NVR 4 POE porttal, ONVIF 3MP IP kamera, kültéri, Power over Ethernet, chipérzékelés, mozgásérzékelés, 4 kábel, tápegység, 1TB HDD

PNI House IPMAX POE 3 Megfigyelő kamera készlet, NVR 4 POE porttal, ONVIF 3MP IP kamera, kültéri, Power over Ethernet, chipérzékelés, mozgásérzékelés, 4 kábel, tápegység, 1TB HDD

PNI House IPMAX POE 3 Video Surveillance Kit csomag 1Tb HDD-vel
129 341,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-IPMAX3-1TB

PNI-IPMAX3 - PNI House IPMAX POE 3 videó megfigyelő készlet, NVR 4 POE porttal, ONVIF és 4 kamera IP 3MP-vel, kültéri, Power over Ethernet, chipérzékelés, mozgásérzékelés, 4 kábel, tápegység, egérHozzáférési és ellenőrzési módszerek

A PNI House IPMAX POE 3 vezérelhető helyben vagy távolról mobil eszközökről az Android és iOS rendszerrel kompatibilis XMEye alkalmazáson keresztül, illetve PC-ről a General CMS szoftveren keresztül. A CMS szoftver telepítőfájlja megtalálható a csomagban található CD-n, vagy letölthető weboldalunkról, a termékoldalon, a Letöltés részben.

PNI House IPMAX2 videó megfigyelő készlet

PNI House IPMAX POE 3 videó megfigyelő készlet

4 db POE 3MP kamera. H.265 AI videó tömörítés

A PNI House IPMAX POE 3 megfigyelő rendszer egy rögzítő egységet (NVR) és 4 db POE kamerát tartalmaz, melyek beltéren és kültéren is használhatók.

A rendszer képet és hangot rögzít a 4 3 MP-es POE kamerán keresztül (2304 x 1296 képpont) beépített mikrofonnal . Hihetetlenül világos és tiszta képeket fog kapni valós színekben. A 4 IR LED és a zseblámpa (fehér fény) akár 15 méteres távolságra is éjszakai láthatóságot biztosítanak.

Optimalizálja a tárhelyet (akár 8 TB HDD-t támogat, a HDD nem tartozék) a H.265AI / H.265 + videotömörítéssel, a legújabb és leghatékonyabb tömörítési technológiával, a videó minőségének romlása nélkül.

9 csatorna maximum 4K (8MP)

A PNI House IPMAX POE 3 megfigyelő rendszer 4 POE kamera (közvetlen kapcsolaton keresztül az NVR 4 POE portjával) vagy 9 POE kamera (POE switchen keresztül) 8 MP-ig (4K) vagy 9 POE kamera csatlakoztatását támogatja. kamerák IP-vel 8 MP-ig (4K).

PNI House IPMAX POE 3 videó megfigyelő készlet

PNI House IPMAX POE 3 videó megfigyelő készlet

csatlakozók

Többféle monitor csatlakoztatható, a készülék HDMI és VGA kimenettel van felszerelve. Az NVR-be telepített HDD-n (a HDD nem tartozék) tárolt videófelvételek letölthetők helyben USB-meghajtóra, az USB2.0 interfészen keresztül, vagy távolról az interneten keresztül, közvetlenül a számítógépre. Az NVR az RJ45 LAN porton keresztül csatlakoztatható az internethez.

POE (Power over Ethernet)

Egyetlen Ethernet-kábel szükséges ahhoz, hogy egyidejűleg továbbítsa a videojelet az NVR-nek és a kamerák tápellátását. Biztonságos, stabil és megbízható sebességváltó. Tehát ne aggódjon a kamerák és a hosszú koaxiális kábelek csatlakoztatása miatt, amelyek befolyásolhatják a képminőséget. A kamerák legfeljebb 100 méter hosszú CAT5-CAT7 hálózati kábelekkel működnek. A csomag 4 db 18,3 méteres Ethernet kábelt tartalmaz.

Könnyű beállítás és távoli hozzáférés az XMEye alkalmazáson keresztül

Valódi Plug and Play konfiguráció, nagyon könnyen telepíthető, konfigurálható és vezérelhető. Távolról vezérelheti és megtekintheti a képeket valós időben, vagy lejátszhatja a felvételeket telefonon, XMEye alkalmazással, CMS szoftverrel (Windows) vagy Internet Explorer böngészővel.

PNI House IPMAX POE 3 videó megfigyelő készlet

PNI House IPMAX POE 3 videó megfigyelő készlet

Arc és emberi alak felismerése

A PNI House IPMAX POE 3 megfigyelő rendszer támogatja az emberi arc vagy emberi alak azonosításának funkcióját (a csatlakoztatott kameráktól függően), és saját memóriájába menti az arc különböző hiposztázisait, amelyek alapján a felhasználó kiválaszthatja a videófelvételeket.

Kompatibilis rögzítő egység

A PNI House IPMAX POE 3 támogatja akár 8 TB-os merevlemez csatlakoztatását. Csak felügyeleti rendszerekre szánt merevlemezekkel javasoljuk a használatát, garantált megbízhatósággal, erősséggel és minőséggel a hét minden napján, 24 órában.

PNI House IPMAX POE 3 videó megfigyelő készlet

PNI-ST1000VX005 - Belső merevlemez Seagate SkyHawk HDD 1TB CCTV ST1000VX005többet látni

Többet látni. Tároljon többet.

A DVR-ekhez és NVR-ekhez optimalizált SkyHawk tárolóeszközök 24 × 7-es rögzítésre vannak hangolva, 10 TB-ig. A továbbfejlesztett ImagePerfect firmware-rel felszerelt SkyHawk segít minimalizálni a kihagyott képkockákat és az állásidőt, háromszor akkora munkaterheléssel, mint a PC merevlemeze, és az idő 90%-ában készen áll a felvételre, miközben akár 64 HD kamerát támogat.

SkyHawk Smart

Az ImagePerfect innovatív firmware-je sima, tiszta videó streamelést biztosít az állandó, non-stop felügyelet érdekében – így biztosítva, hogy vállalkozása mindig magas szintű védelmet élvezhessen.

smartrec

biztonság

Biztonságban

Adja meg magának a végső nyugalmat a SkyHawk felügyeleti eszközökkel, és soha ne veszítse el a keretet még zord környezetben sem. Az extrém SkyHawk terhelési besorolás, az alacsony energiafogyasztás és az NVR-kompatibilis kialakítás javíthatja a hosszú távú megbízhatóságot. A SkyHawk üzemi hőmérsékleten is biztonságosan működik - 0 °C és 70 °C között -, miközben az ütésálló alkatrészek extra védelmet nyújtanak a talajon.

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI House IPMAX POE 3 Megfigyelő kamera készlet, NVR 4 POE porttal, ONVIF 3MP IP kamera, kültéri, Power over Ethernet, chipérzékelés, mozgásérzékelés, 4 kábel, tápegység, 1TB HDD
Your Rating
Termék azonosítás
Termelő KORTY
Termékkód PNI-IPMAX3-1TB
DVR/NVR szín Fekete
Szoba színe Fehér fekete
DVR/NVR funkciók
Videó bemenetek 4 x PoE max. 4K
Videó kimenetek 1 x VGA, 1 x HDMI
Lejátszási felbontás 2K (HDMI) / 1080P (VGA)
Regisztrációs határozat 9 x max. 4K
Audio kimenetek 1 x 3,5 mm
Hangtömörítés G711A
Videó tömörítés H.265AI / H.265+
Adattárolás maximum 1 x 8 TB HDD 3.5
Hálózati felület RJ45 10/100 Mbps
Alapszoftver frissítés Igen, USB-n keresztül
Tápfeszültség 48V/2A
Fogyasztás 10 W (HDD nélkül)
Üzemi hőmérséklet -26°C ~ +80°C
méret 255 x 220 x 43 mm
Csatornák száma 9 digitális
Videó kimeneti felbontás 9 x max. 4K
Felvételi felbontás és csatornák száma, változatok 9 x max. 4K
PTZ vezérlés Támogatás
USB portok 2x USB2.0
Dedikált alkalmazás XMEye
Hálózat Igen, RJ45 LAN port
Regisztrációs módszerek Manuális, mozgásérzékelős, programozott
Mozgásérzékelés Igen
Arcfelismerés Igen
Emberi alak észlelése Igen
A kamera jellemzői
Videó rendszer PAL/NTSC
PIXEL 2304x1296
Videó kimenet Digitális, RJ45-ön keresztül
Audio bemenet Beépített mikrofon
Minimális világítás 0.01Lux/F2.0 (színes), 0Lux/F2.0 (IR bekapcsolva)
Védettségi fok IP66, fém ház
IR megvilágítási távolság 15 m-ig
méret 70 x 190 x 65 mm
IR LED-ek száma 4 IR LED és Floodlight
táplálás POE
LENCSE 3,6 mm
Hálózati felület RJ45 10/100Mps
Üzemi hőmérséklet -26°C ~ +80°C
Dedikált alkalmazás XMEye
A csomag tartalmaz
DVR / NVR Igen
Térfigyelő kamerák 4 beltéri/kültéri szoba
Kamera csatlakozó kábelek 4 x 18,3 m
NVR / DVR tápegység 230V -> 48V
Szoftver CD Igen
Használati utasítás Igen
USB egér Igen
HDD - merevlemez IGEN, 1 TBPNI-ST1000VX005
Lang Típus Név Link
EN Használati utasítás User Manual SkyHawk Seagate Link

PNI-IPMAX3
Lang Típus Név Link
EU10 Szoftver software Link
EU10 Megfelelőségi nyilatkozat Declaration of conformity EU9 Link
EU10 Használati utasítás User manual EU10 Link