OV288-2

Midland M-MINI CB rádióállomás készlet, szivargyújtó csatlakozóval + Midland WA-CB C1276 + WA-MIKE C1263 Bluetooth mikrofon

Autóriasztó PNI OV288 és PNI 288

PNI RC OV288 távirányító PNI OV288-hoz

Központosított PNI 288 távirányítóval

A távirányítóval ellátott PNI 288 központi reteszelő modul be van kapcsolva azok, akik központi kulcsos zárral rendelkeznek, általában régebbi gépek, vagy újak, kevés lehetőséggel. Felveszi a záró / nyitó funkciókat a központosított zárolási rendszer, és megszünteti a szükséges kulcsokat vásárolni, yale és új kapcsolatok. Ez a termék megfelel minden szükséges követelménynek egy vezető egy egyszerű központi zárral rendelkező távirányítóval
6 433,00 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
PNI288

távirányítók

távirányítók

A PNI 288 Központi Záró Modul kiküszöböli az autók kulcsával a kulcsban történő nyitását/zárását, illetve a túlzott kopást, valamint azok idő előtti és helyrehozhatatlan meghibásodását. 2 db egyforma távirányítóval van ellátva, melyek a 2 db autókulcsra rögzíthetők. Így a távirányítóról zárja/nyitja az autót, és lesz egy tartalék távirányítója is, ha eltéveszti vagy elveszti a fő kulcskészletet/távirányítót.

A modul lehetővé teszi az ajtók és a csomagtartó zárását és kinyitását a távirányító gombjainak egyszerű megnyomásával. Az eljárást az autó jelzései által adott 2 fényjelzés igazolja.

Ajtók zárása/nyitása

nyitott zár

Autó helye

autó helye

A PNI 288-nak van egy kényelmi funkciója is, nevezetesen az autó elhelyezése egy nagy parkolóban. Így a funkció távirányítóról történő aktiválásakor a jelek 5-ször felvillannak, és segítik az autó könnyebb azonosítását.
Egy másik kényelmi funkció, amellyel ez a modul fel van szerelve, a csomagtartó kinyitása a távirányítóról. Így akár gyári teljes nyitás (gombos), akár csak nyitás van, a funkció átvehető és aktiválható a PNI 288 központi zár modul távirányítóiról.

Csomagtartó nyitás

csomagtartó nyílás

Videó prezentáció

Centralized PNI 288 with remote control

Write Your Own Review
You're reviewing:Központosított PNI 288 távirányítóval
Your Rating
Termék azonosítás
Termelő KORTY
Termékkód PNI288
Általános tulajdonságok
táplálás 12 Vdc
Csomagtartó nyitás Igen
Egyéb funkciók Az autó helyének meghatározása a parkolóban
Hőfok -26°C ~ +60°C
méret 164 x 63 x 90 mm
Súly 0,27 kg
A csomag tartalmaz
Vezérlőegység Igen
Tápkábel és vezérlés Igen
távirányítók 2 dbPNI288
Lang Típus Név Link
EU10 Megfelelőségi nyilatkozat Declaration of conformity EU9 Link
EU2 Használati utasítás User manual EN, RO, HU Link
RO Megfelelőségi nyilatkozat DC&CG Link