OV288-2

Midland M-MINI CB rádióállomás készlet, szivargyújtó csatlakozóval + Midland WA-CB C1276 + WA-MIKE C1263 Bluetooth mikrofon

Autóriasztó PNI OV288 és PNI 288

PNI RC OV288 távirányító PNI OV288-hoz

PNI 288 Távirányitós Központi zár modul

A távirányítóval ellátott PNI 288 központi reteszelő modul be van kapcsolva azok, akik központi kulcsos zárral rendelkeznek, általában régebbi gépek, vagy újak, kevés lehetőséggel. Felveszi a záró / nyitó funkciókat a központosított zárolási rendszer, és megszünteti a szükséges kulcsokat vásárolni, yale és új kapcsolatok. Ez a termék megfelel minden szükséges követelménynek egy vezető egy egyszerű központi zárral rendelkező távirányítóval
5 973,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI288

távirányítók

TÁVOLI

A PNI 288 Központi Záró Modul kiküszöböli az autók kulcsával a kulcsban történő nyitását/zárását, illetve a túlzott kopást, valamint azok idő előtti és helyrehozhatatlan meghibásodását. 2 db egyforma távirányítóval van ellátva, melyek a 2 db autókulcsra rögzíthetők. Így a távirányítóról zárja/nyitja az autót, és lesz egy tartalék távirányítója is, ha eltéveszti vagy elveszti a fő kulcskészletet/távirányítót.

A modul lehetővé teszi az ajtók és a csomagtartó zárását és kinyitását a távirányító gombjainak egyszerű megnyomásával. Az eljárást az autó jelzései által adott 2 fényjelzés igazolja.

Ajtók zárása/nyitása

nyitott zár

Autó helye

autó helye

A PNI 288-nak van egy kényelmi funkciója is, nevezetesen az autó elhelyezése egy nagy parkolóban. Így a funkció távirányítóról történő aktiválásakor a jelek 5-ször felvillannak, és segítik az autó könnyebb azonosítását.
Egy másik kényelmi funkció, amellyel ez a modul fel van szerelve, a csomagtartó kinyitása a távirányítóról. Így akár gyári teljes nyitás (gombbal), akár csak nyitás van, a funkció átvehető és aktiválható a PNI 288 központi zár modul távirányítóiról.

Csomagtartó nyitás

csomagtartó nyílás

Videó prezentáció

Central locking module, car keyless entry system with remote ENG

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI 288 Távirányitós Központi zár modul
Your Rating
Termék azonosítás
Termelő KORTY
Termékkód PNI288
Általános jellemzők
táplálás 12 Vdc
Csomagtartó nyitás Igen
Egyéb funkciók Az autó helyének meghatározása a parkolóban
Hőfok -26°C ~ +60°C
méret 164 x 63 x 90 mm
Súly 0,27 kg
A csomag tartalmaz
Vezérlőegység Igen
Tápkábel és vezérlés Igen
távirányítók 2 darabPNI288
Lang Típus Név Link
EU10 Megfelelőségi nyilatkozat Declaration of conformity EU9 Link
EU10 Használati utasítás User manual EU10 Link
EU2 Használati utasítás Connection diagram EN, RO Link
RO Megfelelőségi nyilatkozat DC&CG Link