PNI – Információk rólunk Kik vagyunk mi?

Beszállító, terjesztő

Az Onlineshop SRL- amely üzletlánc 2004-ben jött létre- egy magas versenyképességgel rendelkező fő üzletlánc. A széles választékú termékválaszték mellett üzletünk célja, hogy vendégeit szakavatott segítséggel és tanácsokkal lássa el, amelyre képzett kollegáink naprakészek. Cégünk nagy mennyiségű információval rendelkezik a CB rádiók, a területfelügyelő kamerák és az automatikus elektronikus eszközön terén, amely szolgáltatások közé a következők tartoznak: technikai tanácsadás, telepítés, karbantartás, összeszerelés, jótállás és jótállás utáni szolgáltatások.

Ajánlataink Termékválaszték

A növekvő vásárlói igényeknek megfelelően a termékeink szerteágazók a minőség, multifunkcionalitás, fenntarthatóság, környezetbarátság tekintetében. A termékajánlataink a PNI, SilverCloud, Midland, Albrecht Tti, márkák alá tartoznak, amelyek tartalmazzák a CB és PMR rádiókat, térfigyelő és riasztórendszereket, emellett az automatikus elektronikus eszközöket. Cégünk- habár nem a legismertebb és legnagyobb cég- képes gyorsan és hatékonyan alkalmazkodni a piaci igényekhez, emellett képes mind magánszemélyek és főbb forgalmazók számára – mint például Románia, Bulgária és Magyarország- teljes megoldást biztosítani minden jellegű problémára.

Történetünk Stratégiák és fejlődés

Az Onlineshop SRL – ma már több mint 1000 áttekinthető termékinformációval- 2004-ben lépett be a forgalmazói piacba elsőként CB rádióállomásokkal, melynek által a CB “jelenség” egy újabb forgalmazójává vált Romániában. A cég 2006-ban a Midland termékek szerződött forgalmazói jogkörét szerezte meg Romániában. A termékekválaszték növelésével egyidőben a CB rádióállomások és antennák a PNI márkamegnevezés alá kerültek, Hat évvel később a SilverCloud márka segítségével a termékválasztékunk bővítésre került. Az elmúlt években cégünk nagyobb befektetéseket tett a CB és PMR rádióállomások, biztonsági rendszerek, automatikus elektronikus eszközök, világítás és a legújabb LED technológia importálásába.

Egy frissen áttekintett befektetés alapján célkitűzésünk között szerepel a terkmékválaszték bővítése, melynek által növelni szándékozunk a profitlehetőséget és a forgalmat. Az említett stratégia  bevált,  melynek köszönhetően 2018-ban forgalmunk elérte a 36.318.152 Lei-t (~2.469.634.336 HUF). Az elmúlt évek folyamán cégünk importálásba, fejlesztésbe, személyzeti  képzésekbe és végül kereskedelembe  invesztált. Minden  -az általunk gyártott vagy importált- termék megrendelhető www.pni.hu vagy www.b2b.mo.ro weboldalainkon. Utóbbi weboldalt forgalmazók számára tartjuk fent technikai információkkal és egyéb promóciókkal.

A cég éves növekedését számos díjak is alátámasztják. Ezek közül egy a következő:

  • Az Év Elsőszámú Cége 2018-ban

Célunk az, hogy egy referenciaképes céggé váljunk az európai beszállítópiacon keresztül minőségi vásárlói szolgáltatásaink és fenntartható partnerkapcsolataink segítségével.

Szolgáltatások

Szolgáltatások és technikai segítség

Az Onlineshop SRL három főbb célterülettel foglalkozik: import, kereskedelem, szolgáltatások. A szolgáltatói egységünk – fiatalsága ellenére- dinamikus és rugalmas mérnök kollégákkal, gyors telepítési- és összeszerelési képességekkel, jó diagnosztikai képességekkel, kitűnő javítási és karbantartási szolgáltatással rendelkezik minden általunk forgalmazott terméket érintően. Diagnosztikát és javítást kevesebb mint 48 órán belül kivitelezünk a CB rádióállomások esetében. Minden általunk javított termék 90 napos garanciával rendelkezik a javítást illetően. Vásárlóink több információt kaphatnak a folyamatról a szervíz applikációjukban.

Ezen tényezőknek köszönhetően, egy komplex rendszert hoztunk létre, amely tájékoztatja a vásárlót értesítések formájában a javítandó termék állapotáról (érkezés, kolléga átvétele, javítási státusz, szállítás). Fő céljaink közé tartozik, hogy vásárlóink megelégedésével összehangban igyekezzünk a szolgáltatás minőségét megőrízni. Szolgáltatásaink minősége mögött egy képzett mérnökcsapat áll programozókkal és közgazdasági végzettségű kollégákkal, akik képességeik legjobbját igyekeznek nyújtani az Ön igényei szerint.

Sikerünk az effektív készségek kombinációjából, az  alkalmazottak termékismeretéből, az  összetett termékleírásokból ered. Némely termékek exkluzívan kerülnek forgalmazásba a piacigényekhez való alkalmazkodás miatt.

Kapcsolattartás és általános információk

S.C. ONLINESHOP S.R.L

Regisztrált irodánk: 26A Olteniei Út, 610206, Piatra Neamț, Neamț

Munkapont: 26A Olteniei Út, 610206, Piatra Neamț, Neamț

Munkaidő: Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Telefonszám: 0724.517.984

Vezetékes telefon: 0333.401.142

Fax: 0333.401.141

Email: [email protected]

Website: www.mo.ro / www.pni.ro / www.silvercloud.ro

IBAN: RO62RNCB0196122230010001 Tax ID: RO16306031

Trade Register No.: J27/513/2004

ONLINESHOP SRL Romania