Felhasználási feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Az ONLINESHOP S.R.L. Egy Romániai törvényes szerv. Regisztrált irodánkat a Piatra Neamt, 26A Olteniei Út alatt találja. A kereskedelmi regisztrációs számunk: J27/513/2004. Adóazonosítónk: RO16306031.

1.       SZERZŐDÉSES DOKUMENTÁCIÓ

A weboldalunkon történő rendelés leadását követően vásárlónk beleegyezését adja a kommunikációs feltételek megteremtéséhez (telefonon vagy e-mailen keresztül), míg az ONLINESHOP S.R.L. gondoskodik a szükséges üzleti folyamatokról.

A vásárlást követően, a vásárló számára érkező értesítések csupán információként szolgálnak. Ezen értesítések elektronikus üzenet formájában történnek (e-mailen vagy telefonon keresztül).

Az ONLINESHOP S.R.L. Fenntartja a jogát a termékek mennyiségének megváltoztatására. Ha ezen változtatás befolyásolja a megrendelt termékek mennyiségét, arról a vásárló tájékoztatásra kerül e-mailen, vagy a megadott telefonszámán keresztül, a különbözetet cégünk visszatéríti a meghatározott mennyiség szerint.

Az ONLINESHOP SRL és a vásárló között történő szerződéses viszonyt a vásárlói nyugta, a vásárló számára érkező e-mail, vagy a rendelés kiszállítását leíró értesítő üzenet képzi.

2.       SZÁMLÁZÁS- FIZETÉS

A www.pni.hu weboldalon található termékek ára tartalmazza az ÁFA-t az alkalmazásban álló törvénykezés szerint.

Az ár és a kiválasztott fizetési mód meghatározható minden rendelésben. Az ONLINESHOP SRL számlát bocsájt ki a kiszállított termékekről a vásárló számára. A vásárló kötelessége a számlázás kiállításához szükséges adatok biztosítása.

A rendeléssel kapcsolatos megfelelő számlázási kommunikáció érdekében a vásárló köteles bármilyen jellegű adat megváltozása esetén azokat a fiókjában vagy a www.pni.hu weboldalon jelezni vagy a kapcsolódó dokumentumokat elérhetővé tenni.

3.       A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

Az ONLINESHOP S.R.L. Cég elkötelezett a termékek házhozszállításában.

Az eladó biztosítja Ön számára a termékek megfelelő csomagolását és a hozzátartozó termékekről szóló dokumentumok (számlázás, jótállási engedély, amelyet a forgalmazó állít ki az eladott termékekről).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy új termékek vásárlása esetén vásárlói kérés alapján a forgalmazók kötelesek az EEEW( elektronikai és elektronikus hulladék [electrical and electronical waste]) meglépésére ingyenesen abban az esetben, ha az új termék megrendelésének feltételei megegyeznek az újonnan felszerelt termék tulajdonságaival és funkcióival.

4.       GARANCIA

Minden egyes termék, amely az ONLINESHOP S.R.L. Forgalmazásában áll és a forgalmazó általi -a törvény szerint előírt- jótállással van ellátva. A termékek újak és új csomagolásban kerülnek a forgalmazóktól a fogyasztókhoz.

Hibás termékek esetén a jótállási időszakon belül a garancialevélben előírtak szerint járjon el.

Bármely termék garancialevelének hiányát az átvételtől számított 48 órán belül jelezni kell a [email protected] e- mail címen.

MEGJEGYZÉS: Cégünk nem vállal beszerelési munkálatokat.

5.       A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA

 A termékek tulajdonjoga a kiszállítást követően kerül átruházásra a termék kifizetésekor a rendelésben megjelölt helyen (az átvételről történő aláírást követően, amelyet a szálllító biztosít).

  

6.       A SZEMÉLYES ADATOK FELHASZNÁLÁSA

A természetes egyéneket érintő adatkezelési és személyes adatok szabad mozgását érintő 677/2001 törvénykezés cikkelye alapján az ONLINESHOP SRL köteles a megadott adatokat kizárólag csak meghatározott és jogos célból felhasználni. Az ONLINESHOP SRL regisztrált száma a Személyi Adatok Kezelésében: 18650.

Az adatgyűjtés célja a fogyasztók fiókkal kapcsolatos állapotáról történő tájékoztatás, a rendelésük státuszáról történő információszolgáltatás, a biztosított termékek értékelése, termékek ajánlása, marketing, termékreklámozás, adminisztráció, fejlesztés, piackutatás, statisztika és a váráslói viselkedés megfigyelése.

A rendelés leadásakor történő információk megadásával a vásárló beleegyezését adja a személyes adataihoz történő hozzáféréshez, és hogy azok szerepelhessenek az ONLINESHOP SRL adatbázisában.

A vásárló személyes adatai szükség esetén továbbításra kerülhetnek az Állami Ügyészségi Irodába, a Rendőrség és törvénykezési körök számára indokolt esetben törvényes keretek között.