Videokábel és PNI CCTV 30M

Videokábel és tápegység PNI CCTV 30M 30 méteres megfigyelő kamerához

Western Digital HDD 1TB

A Western Digital Lila WD10PURX, 1TB készüléket dedikálták és ajánlották a hobbi és félig professzionális megfigyelő rendszerekhez. A PC-khez elkülönített más adathordozókkal ellentétben ezt a lila sorozatot úgy tervezték meg és garantáltan, hogy a nap 24 órájában, azaz a nap 24 órájában, a hét minden napján, anélkül, hogy egy életen át megállnának.
24 700,99 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Csak 1 maradt
SKU
HDD-WD-1TB

Videó bemutató

WD lila

Tökéletes választás videó megfigyelő rendszerekhez

A WD Purple HDD kifejezetten éjjel-nappali működésre készült, támogatja a videó megfigyelő rendszerekben megkövetelt folyamatos rögzítést.

Akár 32 HD megfigyelő kamera támogatására optimalizálva

A WD Purple HDD-ket úgy optimalizálták, hogy akár 32 HD felbontású megfigyelő kamerát támogassanak, így rugalmasságot biztosítanak a felügyeleti rendszer frissítéséhez és bővítéséhez a jövőben.

WD lila

WD lila

HDD PC-hez vagy HDD felügyeleti rendszerekhez

Mivel nem használna kerékpárt áruszállításra, mert az nem alkalmas, ezért ne használjon PC HDD-t videó megfigyelő rendszerekhez, mert az nem ilyen alkalmazásokra készült. A PC HDD-ket rövid ideig tartó működésre tervezték, és nem képesek ellenállni a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak vagy a videó megfigyelő felvevőberendezések által okozott rezgéseknek.

A képek rögzítése nyugalmat biztosít

Még ha védi is a személyes vagyontárgyakat, szeretteit, vagy figyeli az erőfeszítéssel felépített céget, a világ egyik legismertebb adathordozó-gyártója által készített HDD-re mentett felvételekre támaszkodhat. A WD Purple úgy készült, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek és a folyamatos működésnek, ami elengedhetetlen a videó megfigyelő rendszerekben.

WD lila

Write Your Own Review
You're reviewing:Western Digital HDD 1TB
Your Rating
Termék azonosítás
Termelő Western Digital
Jellemzők
Felület SATA 3
Kapacitás 1,0 TB
Forgási sebesség IntelliPower
Puffer 64 MB
méret 26,1x147x101,6 mm (magasság, hossz, szélesség)
Súly 0,45 kgHDD-WD-1TB
Lang Típus Név Link
HU Megfelelőségi nyilatkozat Garancialevél Link
RO Megfelelőségi nyilatkozat Certificat de garantie Link
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!