Videokábel és PNI CCTV 30M

PNI CCTV 30M Videó- és tápkábel térfigyelő kamerához, 30m

WD New Purple Merevlemez, 1TB, 64MB cache, SATA III

A Western Digital Lila WD10PURX, 1TB készüléket dedikálták és ajánlották a hobbi és félig professzionális megfigyelő rendszerekhez. A PC-khez elkülönített más adathordozókkal ellentétben ezt a lila sorozatot úgy tervezték meg és garantáltan, hogy a nap 24 órájában, azaz a nap 24 órájában, a hét minden napján, anélkül, hogy egy életen át megállnának.
24 893,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Csak 1 maradt
SKU
HDD-WD-1TB

Videó bemutató

WD lila

Tökéletes választás videó megfigyelő rendszerekhez

A WD Purple HDD kifejezetten éjjel-nappali működésre készült, és támogatja a videó megfigyelő rendszerekben megkövetelt folyamatos rögzítést.

Akár 32 HD megfigyelő kamera támogatására optimalizálva

A WD Purple HDD-ket úgy optimalizálták, hogy akár 32 HD felbontású megfigyelő kamerát is támogassanak, így rugalmasságot biztosítanak a felügyeleti rendszer frissítéséhez és bővítéséhez a jövőben.

WD lila

WD lila

HDD PC-hez vagy HDD felügyeleti rendszerekhez

Ahogyan nem használsz kerékpárt áruszállításra, mert az nem alkalmas, úgy PC HDD-t se használj videó megfigyelő rendszerekhez, mert nem ilyen alkalmazásokra készült. A PC HDD-ket rövid ideig tartó működésre tervezték, és nem képesek ellenállni a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak vagy a videofelügyeleti rendszerekben lévő felvevőberendezések által okozott rezgéseknek.

A képek rögzítése nyugalmat biztosít

Még ha személyes vagyontárgyait, szeretteit védi, vagy figyeli a céget, amelynek felépítésén keményen dolgozott, a világ egyik legismertebb adathordozó-gyártója által készített HDD-re mentett felvételekre támaszkodhat. A WD Purple úgy készült, hogy ellenálljon a magas hőmérsékletnek és a folyamatos működésnek, ami elengedhetetlen a videó megfigyelő rendszerekben.

WD lila

Write Your Own Review
You're reviewing:WD New Purple Merevlemez, 1TB, 64MB cache, SATA III
Your Rating
Termék azonosítás
Termelő Western Digital
Jellemzők
Felület SATA3
Kapacitás 1,0 TB
Forgási sebesség IntelliPower
Puffer 64 MB
méret 26,1x147x101,6 mm (magasság, hossz, szélesség)
Súly 0,45 kgHDD-WD-1TB
Lang Típus Név Link
HU Megfelelőségi nyilatkozat Garancialevél Link
RO Megfelelőségi nyilatkozat Certificat de garantie Link
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!