Antenna PNI 19 dB DVB-T2

TV antenna PNI yagi 14dB DVB-T2 kültéri

Beltéri TV-antenna PNI 28dB DVB-T2

Beltéri TV-antenna PNI 28dB DVB-T2 FM

TV Antenna UIF PNI 44dB DVB-T2 Tri-Digit ECO kültéri erősítő

A B4009 LNA-177 (max. 30 dB) erősítővel felszerelt Tri-Digit ECO A2660 Triple Digit Antenna A2660 (21-69 csatorna) a jól ismert A2675 modell olcsóbb változata, szinte minden paraméterrel. Az antenna különleges kialakítása miatt (mérete ellenére) nagy nyereséggel bír. Az erősítő lehetővé teszi a hosszú távú távadók vételét is (legfeljebb 50 km a megkönnyebbüléstől és az akadályoktól függően).
21 403,99 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-44DB-DVB

kép leírása

Ingyenes TV

A Románia területén a szabadon közlekedő állomások zökkenőmentes fogadásához a Radiocom először DVB-T2 antennát és vevőegységet igényel.

A DVB-T2 vevőkészülék már integrálható a TV-készülékébe (általában az utolsó generáció), vagy külön-külön kell vásárolni (DVB-T2 digitális tuner PNI TV901).

A Romániában ingyenesen sugárzott TV-állomások: TVR1, TVR1HD, TVR2, TVR3 és helyi TVR állomások. Ezek a bejegyzések területenként változnak, és részletes információkat találhat a nemzeti adminisztrációs oldalon: www.radiocom.ro

Antenna TV DVB-T2

Antenna TV UIF PNI 44dB A DVB-T2 Tri Digit ECO-nak 37 komponense van, és a piac egyik legjobb teljesítményű antennája. Az antenna nagy nyereséggel rendelkezik, amellyel a legnehezebb jelfogadási feltételeknek megfelel.

Az antennacsomag erősítője lehetővé teszi, hogy erős jeleket (passzív működés esetén) és gyenge jeleket kapjon, az erősítő pedig a jel javításának kulcsa.

kép leírása

kép leírása

Szél, eső és hó

A robusztus rozsdamentes acélszerkezetnek köszönhetően az antenna kültéri felszerelésre szolgál, és bármilyen időjárás, szél, eső vagy akár hó esetén is működik.

Az antennacsomagban megtalálhatók az azonnali telepítéshez és használathoz szükséges alkatrészek. A koaxiális csatlakozó kábel külön megvásárolható.

A közgyűlés fontos

Az antennát az otthonának legmagasabb részén, falra, erkélyre vagy tetőre kell felszerelni. Közvetlen láthatóságot kell biztosítani az adó és a fogadó hely között. Részletes információ a telepítésről, a műsorszórásról és a lefedettségről a Nemzeti Műsorszóró Adminisztrátor honlapján: www.radiocom.ro

A támasztó fogantyúját úgy kell rögzíteni, hogy ne lehessen levenni.

kép leírása

Write Your Own Review
You're reviewing:TV Antenna UIF PNI 44dB DVB-T2 Tri-Digit ECO kültéri erősítő
Your Rating
A termék azonosítása
szín szürke
Az antenna jellemzői
méretek telepített 1050 x 510 x 540
Kifizetés max 46dB
A csomag tartalmazza
teljesítmény igen
antenna igen

PNI-44DB-DVB
Lang Típus Név Link
RO Használati utasítás Manual Antena TV UIF PNI 44dB DVB-T2 Tri Digit ECO rev1 Link
RO Használati utasítás Manal de utilizare Antena TV UIF PNI 44dB rev0 Link