PNI Fly Protection tok Samsung S3-hoz

PNI Fly Protection tok Samsung S3-hoz

PNI HC41

USB PN41 HC41 Töltő telefonokhoz, táblagépekhez, kamerákhoz

Smartwatch PNI M3 a Rikomagic-tól

Smart Watch PNI M3 a Rikomagic-tól A tökéletes tartozék az okostelefonnak, amikor futás, gyaloglás vagy kültéri edzés. Szinkronizál Bluetooth-on keresztül bármely Android vagy Ios okostelefonkal és: * A kihangosított hívásokat hívhatja vagy fogadhatja * Értesítések fogadása okostelefon alkalmazásokból, mint például a Facebook, a Twitter, stb. * A zenelejátszóját az okostelefonon vezérelheti * az elvesztett funkcióval hangzik vagy rezeg, ha az 5 méternél több okostelefonról távolodik Klasszikus funkciók: * óra (beállíthat 2 megjelenítési stílust) * Időzítő * naptár * riasztás * lépésszámláló
19 818,99 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
SW-MKM3

Audio- és videomegfigyelés

A PNI M3 segítségével válaszolhat a telefonhívásokra, vagy közvetlen hívást kezdeményezhet az intelligens óra képernyőjén. A telefonnal történő szinkronizálással megtekintheti az óra képernyőjén megjelenő üzeneteket vagy figyelmeztetéseket, használhatja a telefonra telepített alkalmazásokat, mint például a Facebook, a Twitter, a riasztás, az időjárás, a naptár, a számológép, a pedométer stb.

Smartwatch PNI M3 a Rikomagic-tól

Nézd éjjel

Smartwatch PNI M3 a Rikomagic-tól

A PNI M3 egy Bluetooth operációs rendszerű, intelligens kommunikációs partner. Stílusos kialakítása tökéletesen illeszkedik minden helyzethez. A szabadidő alatt élvezze az okostelefonon lévő képeket vagy zenét az M3 PNI órával.

Write Your Own Review
You're reviewing:Smartwatch PNI M3 a Rikomagic-tól
Your Rating
A termék azonosítása
Termékkód SW-MKM3
Általános jellemzők
Operációs rendszer Linux
Távirányító - Bluetooth V3.0 - frekvencia BT 2.0GHz-2.480GHz
Fizikai jellemzők
méretek 53x39,8x12,8 mm
Audio / video / hálózati / tároló csatlakozók
Micro USB port Igen, 1 port