PNI RJ45

PNJ RJ45 dugó UTP Cat6 kábelkészlethez 10 db

POE-P2

Passzív POE osztó PNI POE-P2 felügyeleti rendszerek számára

PNJ RJ45 dugó UTP Cat5 kábeltartóhoz 10 db

PNJ RJ45 dugó UTP Cat5 kábeltartóhoz 10 db
790,99 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-RJ45CAT5X

kép leírása

Könnyen telepíthető

Az Ethernet kábelt minden internetes kommunikációs hálózat alapvető elemének tekintik. A kábeleket árnyékolás, UV sugárzás, vízszigetelés, vegyi anyagok, rágcsálók, tűz, hőmérséklet, rugalmasság és elektromos hatékonyság fokozatosan szabják testre.

Bármely Ethernet-kábel megoldás olyan jó, mint a leggyengébb elem. Más szavakkal: a kiváló minőségű kábelt könnyű legyőzni egy alacsony minőségű csatlakozóval. Hasonlóképpen, a jó minőségű csatlakozó nem javíthatja az alacsony minőségű kábel hatékonyságát .

Minőségi aljzat nélkül és könnyen telepíthető nélkül nem különbözik egymástól, ezért a PNI RJ45 aljzat lehetővé teszi a technikusoknak, hogy ügyesen telepítsék az RJ45 árnyékolt csatlakozókat a Cat 5 kábelekre minimális erőfeszítéssel és maximális hatékonysággal.

Kompatibilis bármilyen krimpelő fogóval

Krimpelőfogó használata lehetővé teszi a vezetékek beillesztését a csatlakozókon és az elülső részen keresztül, lehetővé téve a technikusnak, hogy a csatlakozó krimpelése előtt könnyen ellenőrizze a megfelelő vezetékezési sorrendet, ezáltal csökkentve a hulladékot és az időt.

kép leírása

Write Your Own Review
You're reviewing:PNJ RJ45 dugó UTP Cat5 kábeltartóhoz 10 db
Your Rating
jellemzői
1. szolgáltatás RJ45 csatlakozó a Cat5 UTP kábelhez
2. szolgáltatás PNI RJ45 csatlakozó a Cat 5 UTP kábelhez
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!