0004

PNI TV801 erősített digitális beltéri 30dB FM/VHF/UHF DVB-T2 antenna

PNI yagi 14 dB DVB-T2 kültéri TV antenna

PNI antenna 14gb 14dB DVB-T2 kültéri 19-elemes A1911 (21-60 csatorna) impedancia adapterrel. Az antenna tökéletes digitális földfelszíni állomások vételére kiváló analóg képminőséggel az ország bármely pontján, lehetőség van nagyobb számú SD vagy HD TV-csatorna fogadására. Elemeket csavarják a keretbe. Az antenna lehetővé teszi a távoli távadók digitális jelátvitelét akár 15-20 km-re (a megkönnyebbüléstől és az akadályoktól függően).
12 008,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-19DB-DVB

képleírás

Ingyenes TV

A Románia területén sugárzott ingyenes DVB-T2 állomások problémamentes vételéhez először antennára és DVB-T2 vevőre van szükség.

A DVB-T2 vevő már beépíthető a TV-be, vagy külön kell vásárolni (DVB-T2 digitális tuner PNI TV901).

A Románia területén ingyenesen sugárzó televíziók: TVR1, TVR1HD, TVR2, TVR3 és a helyi TVR állomások. Ezek a pozíciók területenként eltérőek lehetnek, és részletes információkat találhat a nemzeti ügyintéző honlapján: www.radiocom.ro

DVB-T2 TV antenna

A PNI yagi 14dB DVB-T2 TV antenna 19 elemből áll, és ár-minőség arányban az egyik legjobb teljesítményű antenna a piacon. Az antenna nagy erősítéssel rendelkezik, ezért a legnehezebb jelvételi feltételekkel is megbirkózik.

Az antenna tökéletes a földi digitális állomások vételére, kiváló képminőséggel, mint az analóg átvitellel az országban bárhol.

Az elemek már a kerethez vannak csavarozva. Az antenna lehetővé teszi a digitális jelek vételét a maximum 15-20 km távolságra lévő adóktól (a domborzattól és az akadályoktól függően)

képleírás

képleírás

Szél, eső és hó

Ellenálló felépítésének köszönhetően az antenna kültéri felszerelésre szolgál, és bármilyen időjárási körülmények között működhet, legyen az szél, eső vagy akár hó.

Az antennacsomagban mindent megtalál, ami a gyors telepítéshez szükséges.

A telepítés után a TV-hez vagy a TV-tunerhez való csatlakozáshoz továbbra is szüksége van egy TV koaxiális kábelre és csatlakozódugókra.

Az illesztés fontos

Az antennát házának legmagasabb pontjára kell felszerelni falra, erkélyre vagy tetőre. Közvetlen láthatóságra van szükség az adó és a vétel helye között. A telepítéssel, a közvetítésekkel és a lefedettséggel kapcsolatos részleteket megtalálja a nemzeti adás adminisztrátorának honlapján: www.radiocom.ro

A támasztó markolatát úgy kell rögzíteni, hogy ne lehessen leválni.

képleírás

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI yagi 14 dB DVB-T2 kültéri TV antenna
Your Rating
Termék azonosítás
Termékkód PNI-19DB-DVB
Szín szürke
Az antenna jellemzői
keresek max 14dB
Kábelhosszúság 1300x320x410
A csomag tartalmaz
Antenna Igen
Tartozék IgenPNI-19DB-DVB
Lang Típus Név Link
RO Használati utasítás Manual de utilizare Link
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!