0004

PNI TV801 erősített digitális beltéri 30dB FM/VHF/UHF DVB-T2 antenna

PNI yagi 14 dB DVB-T2 kültéri TV antenna

PNI antenna 14gb 14dB DVB-T2 kültéri 19-elemes A1911 (21-60 csatorna) impedancia adapterrel. Az antenna tökéletes digitális földfelszíni állomások vételére kiváló analóg képminőséggel az ország bármely pontján, lehetőség van nagyobb számú SD vagy HD TV-csatorna fogadására. Elemeket csavarják a keretbe. Az antenna lehetővé teszi a távoli távadók digitális jelátvitelét akár 15-20 km-re (a megkönnyebbüléstől és az akadályoktól függően).
12 028,99 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
PNI-19DB-DVB

képleírás

Ingyenes TV

A Románia területén sugárzott ingyenes DVB-T2 állomások zavartalan vételéhez mindenekelőtt egy antenna és egy DVB-T2 vevőegység szükséges.

Előfordulhat, hogy a DVB-T2 vevő már be van építve a TV-be, vagy külön kell vásárolnia (DVB-T2 digitális tuner PNI TV901).

A román területen ingyenesen sugárzó televíziók a következők: TVR1, TVR1HD, TVR2, TVR3 és a helyi TVR állomások. Ezek a pozíciók területenként eltérőek lehetnek, és részletes információkat találhat a nemzeti ügyintéző honlapján: www.radiocom.ro

DVB-T2 TV antenna

A PNI yagi 14dB DVB-T2 TV antenna 19 elemből áll, és ár-érték arányban az egyik legjobban teljesítő antenna a piacon. Az antenna erős erősítéssel rendelkezik, amiért megbirkózik a legnehezebb jelvételi körülményekkel.

Az antenna tökéletes digitális földfelszíni állomások vételére az analóg átvitelnél jobb képminőséggel az országban bárhol.

Az elemek készen állnak a kerethez csavarozásra. Az antenna lehetővé teszi a digitális jelek vételét az adóktól maximum 15-20 km távolságból (a domborzattól és az akadályoktól függően)

képleírás

képleírás

Szél, eső és hó

Strapabíró konstrukciójának köszönhetően az antenna kültéri felszerelésre szolgál, és bármilyen időjárási körülmény között működhet, legyen az szél, eső vagy akár hó.

Az antennacsomagban mindent megtalál, ami a gyors telepítéshez szükséges.

Telepítés után a TV vagy TV Tuner csatlakoztatásához koaxiális kábeltévére és csatlakozódugókra is szüksége van.

A telepítés fontos

Az antennát otthonának legmagasabb pontjára kell felszerelni falra, erkélyre vagy tetőre. Közvetlen láthatóságot kell biztosítani az adó és a vétel helye között. A telepítéssel, a közvetítésekkel és a lefedettséggel kapcsolatos részleteket megtalálja a nemzeti műsorszolgáltató adminisztrátor honlapján: www.radiocom.ro

A támasztó markolatát úgy kell rögzíteni, hogy ne lehessen leválni.

képleírás

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI yagi 14 dB DVB-T2 kültéri TV antenna
Your Rating
Termék azonosítás
Termékkód PNI-19DB-DVB
Szín szürke
Az antenna jellemzői
keresek max 14dB
Kábelhosszúság 1300x320x410
A csomag tartalmaz
Antenna Igen
Tartozék IgenPNI-19DB-DVB
Lang Típus Név Link
RO Használati utasítás Manual de utilizare Link
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!