Antenna PNI 19 dB DVB-T2

TV antenna PNI yagi 14dB DVB-T2 kültéri

DVB-T2 PNI TV901 digitális tuner beépített antennával

Digitális tv-tuner 3dB kamerával. A vétel távolsága a távadó távolságától, az emitter kibocsátástól, a megkönnyebbüléstől és a berendezés közötti akadályoktól függ. A lefedettségről, a jelerősségről, az ajánlott antennatípusról további információ a www.radiocom.ro címen található. A PNI TV901 nem fogad csatornákat privát kábelszolgáltatóknak, mert nem sugározzák a DVB-T2 frekvenciákat.
11 640,99 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-TV901

digitális tuner pni

Fontos információk

A csomagban szereplő antenna vételhez közvetlen láthatóság szükséges a relével , amely a DVB-T2-t kibocsátja legfeljebb 3 km-re. Javasoljuk, hogy a relét látható ablak közelében szerelje fel.

A relétől nagyobb távolságra megvásárol egy külső DVB-T2 antennát , az épülethez lehető legmagasabbra szerelt jel erősítővel vagy anélkül. Vannak esetek, amikor a klasszikus antennákkal működik, de ezt nem javasoljuk.

Romániában ebben a pillanatban egyetlen rádióállomás sem sugároz digitális jelet.

A PNI TV901 DVB-T2 digitális hangoló nem fogad csatornákat magánkábel- szolgáltatóktól (RDS, UPC, Telekom stb.), Mert nem sugározzák a DVB-T2-t.

Megrendelés előtt megnézheti a megjegyzésekben, hogy milyen a jelminőség az Ön területén, és más tippeket és megoldásokat is.

digitális tuner pni

A földi sugárzott digitális TV-csatornák megtekintése a DVB-T2 rendszerben

A PNI TV901 DVB-T2 digitális tuner a nemzeti televízió által ingyenesen továbbított földfelszíni TV-állomásokat veszi át: TVR HD, TVR 1, TVR 2 TVR 3 és a helyi TVR. Ebben az időben kaphat 9-et, és az idővel fejlődik. Lehetséges, hogy az ország határ menti területein más pozíciókat kapnak.

A DVBT-2 földi jel sugárzásával és lefedettségével, valamint az Romániában ajánlott antennatípusokkal kapcsolatos további információk a Nemzeti Rádiókommunikációs Társaság weboldalán találhatók: www.radiocom.ro. A DVB-T2 PNI TV901 digitális hangoló nem fogad csatornákat magánkábel-szolgáltatótól, mert nem adják át a DVB-T2-t.

HD csatorna vétele

A klasszikus földfelszíni TV-csatornákon kívül a készülék HD csatornákat is képes fogadni és lejátszani. A TVR HD-t jelenleg Romániában veszik át.

A kiváló minőségű vétel érdekében a TV-t a digitális tunerrel HDMI-kábellel is csatlakoztathatja. Felhívjuk figyelmét, hogy a HDMI-kábel nem része a csomagnak.

digitális tuner pni

digitális tuner pni

USB felvétel

Ennek az eszköznek egy nagyon fontos előnye, hogy beállíthatja vagy akár ütemezheti a kívánt műsor felvételét, amikor otthon van, vagy egy másik TV-állomást néz, de nem akarja elveszíteni az elsőbbséget. Ehhez szüksége lesz egy USB memóriára (stick vagy külső merevlemez), amelyen van hely a felvétel mentéséhez.

Fájlok lejátszása az USB-ről

A TV-tuner klasszikus médialejátszóként is használható fénykép- / audio- / videofájlok lejátszásához a tévében, még akkor is, ha az utóbbinak nincs USB-bemenete. Csatlakoztassa az eszközt a TV-hez AV vagy HDMI kábellel és USB memóriával, a készüléken található fájlokkal. A támogatott fájlok: Photo: JPEG / BMP / PNG, Audio: MP3 / AAC, Video: AVI / MPG / DAT / VOB / MKV / MJPEG.

digitális tuner pni

digitális tuner pni

Ergonómikus kialakítás és kis méretek

A készülék szép kivitele és kicsi mérete (12,6 x 8,3 x 2,7 cm / 147 g) lehetővé teszi, hogy bármilyen helyiségben elférjen anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el. A mellékelt antenna csak 14,5 cm, de ha a lehető legközelebb helyezkedik el az ablakhoz, akkor nagyon jó eredményeket érhet el. Területétől, lefedettségétől, a jel erősségétől és az emissziós relétől való távolságtól függően szükség lehet kültéri DVB-T2 antennára vagy erősítés nélkül a megfelelő vétel érdekében.

Teljes csomag

A termékhez az összes üzembe helyezéshez szükséges kiegészítő tartozék tartozik (tápegység, TV-antenna, AV-kábel), valamint egy külön távirányítóval, amelyből vezérelheti a csatornákat és / vagy programozhatja a felvételt, megtekintheti az elektronikus TV-útmutatót és egyéb beállításokat.

digitális tuner pni

Write Your Own Review
You're reviewing:DVB-T2 PNI TV901 digitális tuner beépített antennával
Your Rating
Termék azonosítása
Termék kódja PNI-TV901
szín fekete
Tuner funkciói
bemenetek ANT-IN / USB 2.0
kimenetek HDMI / AV
etetés 5V / 2A
Méretek / súly 126 x 83 x 27 mm / 147 g
Multimédia lejátszó igen
Támogatott fájlok Fotó: JPEG / BMP / PNG audio: MP3 / AAC videó: AVI / MPG / DAT / VOB / MKV / MJPEG
Program regisztráció Igen, azonnali / ütemezett / időeltolás
Munkafrekvencia DVB-T2 (földi)
elpárologjon -26 ° C ~ + 60 ° C
Az antenna jellemzői
Méretek / súly 14,5 (az alapot is beleértve)
Kifizetés 3dB
Mágneses alap Igen, 3cm
Kábel hossza 120cm
Csatlakozó dugó Apa TV csatlakozó
A csomag tartalmaz
TV tuner igen
teljesítmény igen
AV kábel igen
távoli igen
antenna igenPNI-TV901
Lang Típus Név Link
EU Megfelelőségi nyilatkozat Declaratie de conformitate EN, ES, HU, IT, PL, RO Link
EU Használati utasítás User manual EN-DE-ES-FR-HU-IT-PL-RO Link