Hármas kapcsoló PNI SH303 érintéssel

PNI SH303 Hármas érintőkapcsoló, fehér

PNI-SmartHome-WS222

PNI SmartHome WS222 Kettős váltókapcsoló, Wi-Fi, mobiltelefon-vezérlés, kompatibilis Tuya, Alexa és Google Assistant termékekkel

PNI SmartHome WS121 Egypólusú Kapcsoló, Wi-Fi, mobiltelefon-vezérlés, kompatibilis Tuya, Alexa és Google Assistant termékekkel

Egyszerű intelligens PNI SmartHome WS121 kapcsoló az interneten keresztüli fényvezérléshez, amely kompatibilis a Tuya App vagy a Smart Life, valamint az Amazon Alexa és a Google Home programmal. Lépjen lépést a technológiával: csatlakoztassa a 2,4 GHz-es Wifi-t a tartózkodási helyén található internetforráshoz, és távolról vezérelheti a lámpákat. Ennek az intelligens kapcsolónak a csatlakoztatásához 230 V-os tápegység (fázis és nulla) jelenléte szükséges a cserélendő készülék készülékdobozában.
6 372,00 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
PNI-WS121

Egy biztonságos és okos otthonért

WS121-1

Vezérlés mobiltelefonjáról

A Tuya Smart (vagy Smart Life) alkalmazással telefonját okoseszköze távirányítójaként is használhatja, ha úgy gondolja, hogy elfelejtette felkapcsolni a lámpát. Azt is beprogramozhatja, hogy a világítás akkor kapcsoljon be/ki, amikor csak akar, és ahányszor csak akarja, például szimulálva az otthoni jelenlétét.

Ws121-4

WS-121-6

Integráció forgatókönyvekbe más Tuya-kompatibilis eszközökkel

A Tuya Smart alkalmazással való kompatibilitás más intelligens eszközökkel vagy otthoni intelligens háztartási készülékekkel együtt lehetővé teszi forgatókönyvek és On-Off / Ha-Akkor kapcsolatok létrehozását közöttük. Így a dedikált Tuya Smart alkalmazáson keresztül forgatókönyveket hozhat létre: egyes eszközök bekapcsolása, más eszközök kikapcsolása az időszaktól függően, amikor elindul vagy hazaérkezik, vagy akár más okoseszközök működéséhez kapcsolódóan.

Intelligens távirányító és hangutasítások

Ez nem csak egy kapcsoló, mert okostelefonja segítségével okoskapcsolóként konfigurálhatja és használhatja, valamint távolról is vezérelheti a dedikált alkalmazásból. Tovább megyünk, és ha az alkalmazásból összekapcsolja egy intelligens szolgáltatással, függetlenül attól, hogy Google Assistant vagy Amazon Alexa, akkor hangutasításokkal tudja majd fel- vagy kikapcsolni a lámpát.

WS-121-55

Könnyű préselés

A PNI SmartHome WS121 kapcsológombjának alján található világítás egyetlen megnyomásával be- vagy kikapcsolhatja a világítást a szobában.

A visszajelző LED megerősíti, hogy a lámpa ki van-e kapcsolva vagy be van kapcsolva, ami hasznos funkció, ha nincs ugyanabban a szobában a kapcsoló és a világítótest.

WS121-2

WS121-8

Modern design - Mágneses keret

A modern dizájnt, az alapfelszereltséghez tartozó csavaros rögzítési rendszert a keret innovatív rögzítési rendszere teszi teljessé, nevezetesen: mágneses rögzítés.

Csatlakozások és telepítési mód

Ennek az intelligens kapcsolónak a csatlakoztatásához 230 V-os tápegység (fázis és nulla) jelenléte szükséges a cserélendő készülék készülékdobozában.

A telepítők segítségére a PNI SmartHome WS121 kapcsoló elektromos telepítésének bekötési rajza a termék kézikönyvében és a dobozon található.

Figyelem: az összeszerelést csak arra jogosult villanyszerelő végezheti.

WS121-9

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI SmartHome WS121 Egypólusú Kapcsoló, Wi-Fi, mobiltelefon-vezérlés, kompatibilis Tuya, Alexa és Google Assistant termékekkel
Your Rating
Termék azonosítás
Termelő KORTY
Termékkód PNI-WS121
Általános jellemzők
méret 86 X 86 X 43 mm
Súly 81 g
Tápfeszültség 110-240 VAC
Maximális terhelés támogatott 800 W
Névleges áram max. 5A
Egyéb Rebound technológia
Munkatávolság az interneten keresztül
Vezeték nélküli protokoll IEEE 802.11 b/g/n
Üzemhőmérséklet -10 ~ +60°
Frekvencia Wi-Fi 2,4 GHz
Nedvesség 10% - 90%
Szín fehér
Anyag abs
Távirányító a Tuya Smart alkalmazás
A csomag tartalmaz
Intelligens kapcsoló Igen
Használati utasítás IgenPNI-WS121
Lang Típus Név Link
EU Megfelelőségi nyilatkozat Declaration of conformity EN, DE, ES, FR, HU, IT, PL, RO Link
EU Használati utasítás User-Manual-PNI-Socket-Switch-RO-EN-DE Link