0001

PNI 2710A vezeték nélküli riasztó rendszer

PNI PG200 vezeték nélküli riasztó rendszer

Vezeték nélküli vezeték nélküli behatolásjelző készlet legfeljebb 99 vezeték nélküli zónához és 2 vezetékes területhez, integrált PSTN és GSM 2G kommunikátor, programozható kimenet és távoli felügyeleti képesség. Főbb funkciók: - élesítse / hatástalanítsa a távoli rendszert a távirányítóktól, vagy SMS és / vagy telefonhívás útján; - Intelligens alapozó megerősítés; - Pánik gomb a távirányítón; - Magánszállításon való regisztráció; - Autonómia a belső akkumulátor és az SMS figyelmeztetés nélkül; - Külső sziréna csatlakoztatásának lehetősége; - Tárcsázni / SMS-t küldeni maximum 6 telefonszámra; - Beállítható a Hívás és / vagy az SMS segítségével
31 057,00 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PG200

Függetlenség a GSM 2G kommunikátoron keresztül

Most a riasztórendszerbe helyezett 2G támogatású, kártyás/előfizetéses SIM kártya segítségével azonnal mobiltelefonjára SMS-ben vagy személyre szabott üzenettel hanghívás formájában kap betörési riasztást és egyebeket.

Vezeték nélküli kommunikáció

A riasztórendszer a következőket kínálja Önnek: gyors, egyszerű és kényelmes telepítés, minimális zavarás mellett az egység és a mozgás-/mágneses érzékelők közötti vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően. Az egység legfeljebb 99 vezeték nélküli érzékelő + 2 vezetékes érzékelő használatát teszi lehetővé.

A hatalmas sziréna

A rendszer egy nagyon erős beltéri riasztó szirénával van felszerelve (>= 110 dB), amely nagyon nagy távolságra is hallható, és képes megakadályozni vagy leállítani a védett helyiségbe való behatolási kísérletet. A riasztórendszerhez kültéri szirénát is hozzáadhat az erősebb hangjelzés és figyelmeztetés érdekében.

Távoli élesítés / hatástalanítás

Használja ki a megnövekedett kényelmet a rendszer élesítése és hatástalanítása során a csomagban található 2 távirányítónak köszönhetően, amelyek ezekkel a funkciókkal vannak ellátva. A munkatáv elég nagy, akár 100 m nyílt terepen. Ezeken túlmenően a riasztórendszer lehetővé teszi a mobiltelefonról parancsok küldését SMS-ben vagy klasszikus hívással.

Kettős riasztó GSM + vezetékes telefon

A riasztórendszer 2 modemmel van ellátva: GSM és vezetékes telefonvonal, és akár 6 telefonszám (mobil vagy vezetékes) hívását teszi lehetővé vészhelyzet és/vagy a védett területen történt betörési kísérlet észlelése esetén.

Intelligens kerületi élesítés

A professzionális rendszerekhez hasonlóan ez a rendszer is lehetővé teszi a riasztó kerületének intelligens élesítését. Ily módon a riasztó lehetővé teszi a kiválasztott kerületen belüli mozgást, és csak a védett térből való kilépési vagy belépési kísérleteket észleli és jelzi.

A betörési zónák típusai

A rendszer 7 behatolási zónával van ellátva, melyek az összes érzékelőhöz (mozgás/mágneses) hozzárendelhetők: standard, intelligens, vészhelyzeti, többeszközös, késleltetett, ismétlődő. Mindezek a területek lehetővé teszik az egyes érzékelők funkciójának és működésének egyértelmű meghatározását.

Intelligens programozás

A riasztórendszer fő funkcióinak vezérlésére bármilyen vezetékes vagy mobiltelefont használhat. A parancsokat SMS-ben vagy telefonhívással, majd egy billentyűkombinációval lehet elküldeni. Így parancsokat küldhet: élesítés/hatástalanítás, sziréna be-/kikapcsolás, hangfigyelés, riasztási üzenet lejátszása, kiegészítő hangszóró aktiválása stb.

Teljes csomag

A termék egy csomagban érkezik, minden szükséges tartozékkal a telepítéshez és az azonnali működéshez. A dobozban találunk: 1 db vezeték nélküli mozgásérzékelőt, 1 db mágneses vezeték nélküli szenzort, beltéri szirénát, 2 db vezeték nélküli távirányítót, GSM antennát, 220V-os tápegységet.

Hívó azonosító

A riasztórendszer Contact ID protokollal van felszerelve, amely vészhelyzet esetén (betörés, betörési kísérlet, védett területre való behatolás) lehetővé teszi a magánbiztonsági és védelmi diszpécser automatikus kapcsolatfelvételét.

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI PG200 vezeték nélküli riasztó rendszer
Your Rating
Termék azonosítás
Termékkód PG200
Támogatás http://forum.mo.ro/viewtopic.php?f=53&t=2534&p=4842#p4842
Általános jellemzők
Vezeték nélküli zónák 99 zóna
Vezetékes területek 2 zóna
Kommunikátor GSM 2G és vezetékes
Közös telefonszámok 5 szám
Sürgősségi telefonszámok 1 szám
Képernyő LED 4 karakter
Belső akkumulátoros központi egység Igen
Valós idejű óra Igen
Hangutasítások Igen
Távirányító Igen
Relé kimenetek Igen, 1 relé
Élelmiszer-figyelés Igen
A csomag tartalmaz
Központi egység Igen
Vezeték nélküli mozgásérzékelő Igen
Vezeték nélküli mágneses érintkező Igen
Távoli 2 db
Sziréna Igen
Erő Igen
Telefonkábel Igen
Szerelési támaszték Igen
GSM antenna IgenPG200
Lang Típus Név Link
EU Megfelelőségi nyilatkozat Declaratie de confirmitate RO, EN, HU, PL Link
HU Megfelelőségi nyilatkozat Garancialevél & Minöségi nyilatkozat Link
HU Használati utasítás Használati útmutató Link
PL Használati utasítás User manual PL Link
RO Használati utasítás Manual de utilizare BG Rev5 Link