PNI Chuango H4

PNI SmartHome H4 GSM kommunikátor vezeték nélküli riasztórendszer WiFi és GPRS

PNI PG200 vezeték nélküli riasztó rendszer

Vezeték nélküli vezeték nélküli behatolásjelző készlet legfeljebb 99 vezeték nélküli zónához és 2 vezetékes területhez, integrált PSTN és GSM 2G kommunikátor, programozható kimenet és távoli felügyeleti képesség. Főbb funkciók: - élesítse / hatástalanítsa a távoli rendszert a távirányítóktól, vagy SMS és / vagy telefonhívás útján; - Intelligens alapozó megerősítés; - Pánik gomb a távirányítón; - Magánszállításon való regisztráció; - Autonómia a belső akkumulátor és az SMS figyelmeztetés nélkül; - Külső sziréna csatlakoztatásának lehetősége; - Tárcsázni / SMS-t küldeni maximum 6 telefonszámra; - Beállítható a Hívás és / vagy az SMS segítségével
30 346,99 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
PG200

Függetlenség a GSM 2G kommunikátoron keresztül

Most a riasztórendszerbe helyezett 2G támogatással ellátott, előre fizetett SIM-kártya / előfizetés segítségével betörésjelzéseket és még sok minden mást kap, azonnal a mobiltelefonján SMS-ben vagy hangos hívás formájában, személyre szabott üzenettel.

Vezeték nélküli kommunikáció

A riasztórendszer: gyors, egyszerű és kényelmes telepítést kínál, minimális zavart okozva a házban, az egység és a mozgás / mágneses érzékelők közötti vezeték nélküli / vezeték nélküli kommunikáció miatt. Az egység lehetővé teszi akár 99 vezeték nélküli érzékelő és 2 vezetékes érzékelő használatát.

Erős sziréna

A rendszer nagyon erős beltéri riasztó szirénával (> = 110 dB) van felszerelve, amely nagy távolságokból hallható, és megakadályozhatja vagy megakadályozhatja a betörési kísérleteket a védett házban. Hozzáadhat riasztórendszert és kültéri szirénát az erősebb riasztáshoz és a hangos figyelmeztetéshez.

Távoli élesítés / hatástalanítás

Élvezze a fokozott kényelmet a rendszer élesítésénél és hatástalanításánál a csomagban található 2 távirányítónak köszönhetően, amelyek ezen funkciókkal vannak ellátva. A munkatávolság elég nagy, a szabad terepen akár 100 m is lehet. Ezenkívül a riasztórendszer lehetővé teszi, hogy SMS-ben vagy klasszikus hívásként küldjön megrendeléseket mobiltelefonjáról.

Kettős GSM riasztó + vezetékes telefon

A riasztórendszer 2 modemmel van felszerelve: GSM és vezetékes telefonvonallal, így vészhelyzet esetén legfeljebb 6 telefonszámot (mobil vagy vezetékes) hívhat és / vagy betörési kísérletet észlelhet a védett helyiségekben.

Kerület intelligens megerősítés

Mint egy professzionális rendszer, ez a rendszer lehetővé teszi a riasztás intelligens kerületi megerősítését. Így a riasztás lehetővé teszi, hogy a kiválasztott kerületen belül mozogjon, csak a védett térből való kilépés vagy behatolás kísérleteit észlelje és közölje.

A betörési területek típusai

A rendszer 7 betöréses zónával van felszerelve, amelyek hozzárendelhetők minden érzékelő érzékelőhöz (mozgás / mágneses): normál, intelligens, vészhelyzeti, többeszközös, késleltetett, ismétlődő. Mindezek a területek lehetővé teszik az egyes érzékelők működésének és működési módjának egyértelmű meghatározását.

Intelligens programozás

Bármely vezetékes vagy mobiltelefon segítségével vezérelheti a riasztórendszer fő funkcióit. A megrendeléseket SMS-ben vagy telefonhívás útján lehet elküldeni, amelyet egy gombsor követ. Így parancsokat küldhet: élesítéshez / hatástalanításhoz, a sziréna be- és kikapcsolásához, hangfigyeléshez, riasztási üzenet lejátszásához, a kiegészítő hangszóró aktiválásához stb.

Teljes csomag

A termék az azonnali összeszereléshez és üzemeltetéshez szükséges összes tartozékkal együtt kerül forgalomba. A dobozban találunk: 1 vezeték nélküli mozgásérzékelőt, 1 mágneses vezeték nélküli érzékelőt, beltéri szirénát, 2 vezeték nélküli távirányítót, GSM antennát, 220 V-os tápegységet.

Hívó azonosító

A riasztórendszer Contact ID protokollal van ellátva, amely vészhelyzet esetén (betörés, betörési kísérlet, belépés a védett körzetbe) lehetővé teszi a magán biztonsági és védelmi diszpécserek automatikus kapcsolatfelvételét.

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI PG200 vezeték nélküli riasztó rendszer
Your Rating
A termék azonosítása
Termékkód PG200
Támogatás http://forum.mo.ro/viewtopic.php?f=53&t=2534&p=4842#p4842
Általános tulajdonságok
Vezeték nélküli zóna 99 zóna
Vezetékes területek 2 zóna
Kommunikátor GSM 2G és vezetékes
Közös telefonszámok 5 szám
Sürgősségi telefonszámok 1 szám
Képernyő 4 karakteres LED
Belső akkumulátor központi egység Igen
Valós idejű óra Igen
Hangutasítások Igen
Távirányító Igen
Relé kimenet Igen, 1 váltó
Élelmiszer-ellenőrzés Igen
A csomag tartalmaz
Központi egység Igen
Vezeték nélküli mozgásérzékelő Igen
Vezeték nélküli mágneses érintkező Igen
Távoli 2 db
Sziréna Igen
Tápegység Igen
Telefonkábel Igen
Tartószerkezet Igen
GSM antenna IgenPG200
Lang Típus Név Link
HU Megfelelőségi nyilatkozat Garancialevél & Minöségi nyilatkozat Link
RO Használati utasítás Manual de utilizare BG Rev5 Link