cabluPNI4a

PNI Napelem kábel, 4 mm, UV védelemmel, 10 méter, piros

Conectoralu1

Conector PNI pentru profil din aluminiu pentru kit de montaj panouri fotovoltaice

PNI napelem kábel UV védelemmel, 4 mm-es, 10 méter, fekete

A fotovoltaikus napelemeket napelemes üzemekben összekötő fekete 4 m-es napkábel sikeresen használta az épületeken belül és kívül. Az UV védelemmel ellátott 4 m-es napkábelt a 4 m-es fekete szolár-vezérlőpanel összekötésére is használják a fotovoltaikus panelek összekapcsolásához a fotovoltaikus berendezésekben, amelyeket sikeresen használtak az épületeken belül és kívül. Az UV-védelemmel ellátott 4 m-es napkábelt a napelemes töltő és az akkumulátorok közötti kapcsolatokra is használják. Az elemek és az inverter között vastagabb kábeleket használnak, amelyek az akkumulátorok számától és az invertertől való távolságtól függően vannak méretezve. Csak 10 m-es többszörözést ad el.
5 174,00 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
PNI-SOL04N10

Kábel-napelem-PNI-4-mm

4 mm-es napelem kábel UV védelemmel

4 mm-es, fekete színű napelemkábel a fotovoltaikus panelek összekapcsolásához az épületeken belül és kívül sikeresen használt fotovoltaikus berendezésekben. A 4 mm-es UV védelemmel ellátott szolárkábel a vezérlők közötti csatlakozásokhoz is használható 4 mm-es szolárkábel, fekete színű, napelemes panelek összekapcsolására fotovoltaikus rendszerekben, sikeresen alkalmazzák épületeken belül és kívül. A 4 mm-es UV-védelemmel ellátott szolárkábel a szoláris töltésvezérlő és az akkumulátorok közötti összeköttetésekre is szolgál. Az akkumulátorok és az inverter között jóval vastagabb kábeleket használnak, amelyeket az akkumulátorok számának és az inverter távolságának megfelelően méreteznek. Csak 10 m többszörösében árulják.

4 mm-es szolárkábel MC4 típusú csatlakozókkal

MC4 típusú csatlakozókkal a napelemes kábelt használom
4 mm2-es PV1-F TUV jóváhagyással, kifejezetten erre tervezték
a különböző elemeinek összekapcsolása
fotovoltaikus rendszerek A kábel biztosítja a csatlakozást
optimális a napelemek között és onnan
napelemek inverterhez vagy egyenáramú hálózati kábelhez. Ez is ózonálló, ellenáll a
UV sugárzás és tartósság szempontjából tesztelt

csatlakozó

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI napelem kábel UV védelemmel, 4 mm-es, 10 méter, fekete
Your Rating
Azonosítás
Termékkód PNI-SOL04N10
Termelő KORTY
Általános jellemzők
technikai paraméterek - Metszet: 4 mmp - Hőmérséklet tartomány -40 és +85 fok között; - Piros kopolimer szigetelés, halogének nélkül; - Ón – finom rézhuzalok 0295/IEC60228 VDE osztály 5; - Nagy áramkapacitás; - Névleges feszültség 1,8 / 3 kV AC / 2,5 / 5,0 kV DC; - Alacsony toxicitás, tűzálló és rugalmas; - Sima külső réteg IEC 60332-1; - Jóváhagyások: TUV (2,5 mm, 4 mm, 6 mm); - Fekete szín
A csomag tartalmaz
Tartalom - 10 m-es szolárkábel, 4 mm-es szakasz


Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!