központi zár PNI 288

Központosított PNI 288 távirányítóval

Autóriasztó PNI OV288 és PNI 288

PNI RC OV288 távirányító PNI OV288-hoz

PNI BPS01 Bypass modul PNI autóriasztokhoz motor indítási funkciójával

A PNP BPS01 modult egy RF vezetékes frekvenciaellenőrző rendszerrel ellátott motorindító telepítésekor használják. Ez a rendszer egy chipet tartalmaz, amely beágyazott a járműkulcsba, és RF jelet továbbít. Ezt a jelet a gyújtás körüli antennán (tekercsen) keresztül fogadják, majd az indításgátlóra küldi. Miután megkapta a megfelelő jelet, az indításgátló aktiválja a gyújtást és / vagy az üzemanyag rendszert. Ha egy indítómotort próbálnak meg, de az indításgátló nem kapja meg a helyes jelet, akkor megakadályozhatja a gyújtást, és még az üzemanyag-ellátó rendszert is, ami lehetetlenné teszi a motor távoli indítását. A BPS01 modul az indításgátló rendszer megkerülésére szolgál, amikor távvezérlést használ, miközben a jármű gyári beállításait sértetlenül tartja. Ha a távirányító motorindító rendszere nincs használatban, az indításgátló rendszer úgy működik, ahogy a gyárilag beállították.
3 962,99 Ft
Elérhetőség: Raktáron
SKU
PNI-BPS01

Box + termék

előadás

A PNP BPS01 modult RF-vezetékes frekvenciaellenőrző rendszerrel felszerelt motorindítók telepítésekor használják. Ez a fajta rendszer olyan chipet használ, amely be van ágyazva az RF kulcsot továbbító autó kulcsba.

függvény

Ezt a jelet az érintkező körüli antenna (tekercs) útján fogadja, majd elküldi az indításgátlónak. A megfelelő jel kézhezvételekor az indításgátló aktiválja a gyújtást és / vagy az üzemanyag rendszert. Ha egy motort indítanak, de az indításgátló nem kap megfelelő jelet, blokkolhatja a gyújtást és még az üzemanyagrendszert is, így lehetetlenné válik a motor távoli indítása.

Termék1

2 termék

használat

A BPS01 modult az indításgátló rendszer kiiktatására használják távoli indításkor, miközben a jármű gyári beállításait érintetlenül tartja. Ha a távoli motorindító rendszer nincs használatban, az indításgátló rendszer működik, ahogyan azt a gyárból beállították.

Videó prezentáció

Prezentare video EN Modul bypass PNI BPS01

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI BPS01 Bypass modul PNI autóriasztokhoz motor indítási funkciójával
Your Rating
Általános jellemzők
etetés 12 Vcc
A csomag tartalmazza
Vezérlőegység igen
Tápkábel és parancs igen

PNI-BPS01
Lang Típus Név Link
EU Használati utasítás User manual EN, RO, HU, PL Link
HU Használati utasítás User manual HU Link
PL Használati utasítás Instrukcja obsługi Link
RO Használati utasítás Manual de utilizare Link
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!