DVB-T2 PNI TV-antenna 19 kültéri elemmel

DVB-T2 PNI TV-antenna 19 külső elemmel, 75 ó, alumínium

Img 3

PNI 24dB DVB -T2 Külső digitális földfelszíni televízió antenna

PNI 38L DVB -T2 Külső digitális földfelszíni televízió antenna

Irányított TV antenna a DVB-T digitális földi televízió vételéhez. Könnyű és tartós időjárásálló alumínium szerkezet. Egyszerű és gyors összeszerelés, szerszámok nélkül. Antenna rögzítő konzol - mellékelve. Aktív antenna erősítővel és tápegységgel. Beépített 4G LTE szűrő. Recepciós sáv: UHF. Frekvencia: 474-786 MHz. Csatorna: 21-60. Nyereség: 17 dB-ig. Erősítő: 24 dB. Csatlakozó: F. Elemek száma: 29
11 785,99 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
PNI-25DB-1DVB

képleírás

Ingyenes TV

A romániai DVB-T2 csatornán ingyen sugárzó állomások problémamentes vételéhez a Radiocom által mindenekelőtt antennára és DVB-T2 vevőre van szükség.

A DVB-T2 vevő már integrálható a tévékészülékbe (általában a legújabb generáció), vagy külön kell megvásárolni (DVB-T2 digitális tuner PNI TV901).

A román területen ingyenesen sugárzott televízióállomások a következők: TVR1, TVR1HD, TVR2, TVR3 és a helyi TVR állomások. Ezek a pozíciók területenként eltérhetnek, és részletes információkat a nemzeti rendszergazda weboldalán talál: www.radiocom.ro

DVB-T2 TV antenna

A DVB-T2 PNI TV antenna 38 elemmel rendelkezik, és az ár-minőség arányban az egyik legjobban teljesítő antenna a piacon. Az antennának nagy erősítési oka van, amely miatt a jel vételének legnehezebb körülményeivel kell szembenéznie.

képleírás

képleírás

Szél, eső és hó

A robusztus, rozsdamentes anyagból készült szerkezetnek köszönhetően az antenna kültéri szerelésre szolgál, és bármilyen időjárási körülmények között működik, legyen az szél, eső vagy akár hó.

Az antennacsomagban megtalálhatja az azonnali telepítéshez és felhasználáshoz szükséges elemeket. A koaxiális csatlakozókábelt külön kell megvásárolni.

A telepítés fontos

Az antennát otthonának legmagasabb részén, falra, erkélyre vagy tetőre kell felszerelni. Közvetlen láthatóságra van szükség az adó és a vétel helye között. A telepítésről, a közvetítési közvetítésekről és a lefedettségről a nemzeti adásszolgáltató honlapján talál részletes információkat: www.radiocom.ro

A támasztó fogantyúját úgy kell rögzíteni, hogy ne legyen lehúzódási lehetőség.

képleírás

Write Your Own Review
You're reviewing:PNI 38L DVB -T2 Külső digitális földfelszíni televízió antenna
Your Rating
A termék azonosítása
Termékkód PNI-25dB-1DVB
Szín szürke
Az antenna jellemzői
Méretek / súly 892 x 560 x 580 mm / 2022 kg
keresek max. 16dB
Csatlakozó dugó F csatlakozó
Munka gyakorisága 474-786 MHz
Frekvenciasávok UHF
csatornák 21-60
Interferencia-szűrő 4G / LTE
Darabszám 29.
Erősítés 24 dB
A csomag tartalmaz
Erő Igen
Antenna Igen
Tartozék Igen