PNI Chuango H4

PNI SmartHome H4 GSM kommunikátor vezeték nélküli riasztórendszer WiFi és GPRS

PNI 2700A vezeték nélküli riasztó rendszer

Vezeték nélküli észlelési és jelző készlet akár 99 zónával, beépített PSTN kommunikátorral és távfelügyeleti képességgel. Részletes ismertető a PNI 2700A riasztórendszer konfigurálásáról: http://forum.mo.ro/viewtopic.php?f=53&t=2534&p=4842#p4842 A jelszavas jelszó védelme a * 11 * A jelszavas védelem letiltása * 10 * A rendszer alapértelmezett alapértelmezett jelszava 0000. A jelszavas védelem aktiválásával bármely parancsot (megerősítés / hatástalanítás és rendszerparaméterek programozása) csak érvényes jelszó beírásával lehet végrehajtani.
19 553,99 Ft
Elérhetőség: Nincs raktáron
SKU
2700A

Vezeték nélküli érzékelő érzékelők

vezeték nélküli kommunikáció
A riasztórendszer: gyors, egyszerű és kényelmes telepítést kínál, minimális zavart okozva a házban, az egység és a mozgás / mágneses érzékelők közötti vezeték nélküli / vezeték nélküli kommunikáció miatt. Legfeljebb 99 érzékelő használható.
A rendszer nagyon erős riasztó szirénával (110 dB) van felszerelve, amely nagy távolságokon hallható, és megakadályozhatja vagy megakadályozhatja a betörési kísérleteket a védett házban.

Nagyon erős sziréna

erős sziréna

Távoli élesítés / hatástalanítás

élesítés, hatástalanítás

Élvezze a fokozott kényelmet a rendszer élesítésénél és hatástalanításánál a csomagban található 2 távirányítónak köszönhetően, amelyek ezen funkciókkal vannak ellátva. A munkatávolság elég nagy, a szabad terepen akár 100 m is lehet. A riasztórendszer lehetővé teszi további távirányítók hozzáadását.
A riasztórendszer rögzített vezetékes modemmel van felszerelve, amely vészhelyzet esetén és / vagy betörési kísérlet észlelése esetén akár 6 számot is képes hívni. Az üzem rendelkezik egy Contact ID protokollal is, amely lehetővé teszi a magánbiztonsági diszpécserek automatikus kapcsolatfelvételét és vészhelyzet esetén a védelmet (betörés, betörési kísérlet, belépés a védett körzetbe).

Rögzített telefonvonal riasztás

vezetékes telefonálás

Kerület intelligens megerősítés

élesítés, hatástalanítás

A professzionális rendszerhez hasonlóan ez a rendszer lehetővé teszi a riasztás intelligens kerületi megerősítését. Így a riasztás lehetővé teszi, hogy a körzeten belül mozogjon, és csak a védett téren belüli belépési vagy behatolási kísérleteket észleli, jelenti be.
A rendszer 7 típusú betörési zónával rendelkezik, amelyek hozzárendelhetők az összes érzékelő érzékelőhöz (mozgás / mágneses): szabványos, intelligens, vészhelyzeti, többeszközös, késleltetett, ismétlődő. Mindezek a területek lehetővé teszik az egyes érzékelők működésének és működési módjának egyértelmű meghatározását.

Észlelési területek

7 típusú terület

Távoli programozás

intelligens programozás

Bármely telefonkészülékkel felhívhatja a központhoz csatlakoztatott vonal telefonszámát. Be- / kikapcsolhatja a hangos riasztást, élesítheti / hatástalaníthatja a rendszert, vagy figyelheti a hangot.
Write Your Own Review
You're reviewing:PNI 2700A vezeték nélküli riasztó rendszer
Your Rating
A termék azonosítása
Termékkód 2700
Támogatás http://forum.mo.ro/viewtopic.php?f=53&t=2534&p=4842#p4842
Általános tulajdonságok
Vezeték nélküli zóna 99 zóna
Vezetékes területek 0 zóna
kommunikátor Földvonal
Közös telefonszámok 5 szám
Sürgősségi telefonszámok 1 szám
Képernyő 2 karakteres LED
Belső akkumulátor központi egység Igen
Valós idejű óra Nem
Hangutasítások
Távirányító Igen
Relé kimenet Nem
Élelmiszer-ellenőrzés Nem
A csomag tartalmaz
Központi egység Igen
Vezeték nélküli mozgásérzékelő Igen
Vezeték nélküli mágneses érintkező Igen
Távoli 2 db
Sziréna Igen
Erő Igen
Telefonkábel Igen2700A
Lang Típus Név Link
BG Használati utasítás Manual in lb bulgara Link
EU Megfelelőségi nyilatkozat Declaratie de conformitate RO, EN, HU, PL Link