PNI L810 GPS navigációs rendszer 7 hüvelyk, 800 MHz, 256M DDR, 8 GB belső memória, FM adó

GPS navigációs rendszer PNI L810 7 hüvelykes képernyő, 800 MHz, 256 MB DDR, 8 GB belső memória, FM adó

Garmin Zūmo 346LMT-S

Garmin Zumo 346LMT-S 4,3 hüvelykes GPS navigációs rendszer a teljes Nyugat-Európa térkép és ingyenes térképfrissítes

Garmin Zumo 396LMT-S 4,3 hüvelykes GPS navigációs rendszer a teljes Európa térkép és ingyenes térképfrissítes

Garmin Zūmo 396LMT-S GPS navigációs rendszer GARMIN-MAPPA EU-kód C1384
174 123,99 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Csak 1 maradt
SKU
C1384

Változtassa az útvonalakat kalandokká

Időjárásálló tokjával, vezeték nélküli csatlakozási funkcióival és 4,3 hüvelykes, kesztyűben használható érintőkijelzőjével a zūmo ® 396LMT-S motorkerékpár-navigátorunkat arra tervezték, hogy az egyszerű utazást kihívásokkal teli kalandokká változtassa. Ön pedig megoszthatja a kellemes időket barátaival. .

útvonal

csoportos kirándulás

Vonja be a csoportját

A Garmin Adventurous Routing opciókkal felszerelve, amelyek segítenek elkerülni az unalmas közúti útvonalakat, a zūmo ® 396LMT-S lehetővé teszi, hogy megadja az útvonal-preferenciákat, vagyis azokat a szeles, meredek lejtős, nehéz terepekkel rendelkező útvonalakat, amelyeket élvez. Könnyedén küldhet GPX-fájlokat telefonjáról 4 a zūmo-eszközére, vagy megoszthat GPX-fájlokat útitársaival, így mindegyik ugyanazt az utat követi. Amikor a zūmo párosítva van a telefonnal, a Smartphone Link aktiválja a LiveTrack funkciót is, amely egy praktikus funkció, amely lehetővé teszi, hogy barátai valós időben követhessék mozgását, amikor sétálni indul.

További Bluetooth ® előnyök

A nagyobb kényelem érdekében párosítsa a zūmo-t egy okostelefonnal és Bluetooth-képes fejhallgatóval vagy fejhallgatóval (külön megvásárolható), hogy kesztyű vagy fejhallgató levétele nélkül kezdeményezzen és fogadjon hívásokat . Tárolja telefonját a zsebében vagy a nyeregtáskában, és élvezze a kihangosított hívásokat anélkül, hogy elterelné a figyelmét. Személyre szabható intelligens értesítéseket is kaphat hívásokról, szöveges üzenetekről, alkalmazásfigyelmeztetésekről stb. Ezenkívül közvetlenül a zūmo böngésző kijelzőjén vezérelheti a zenét 3 és a lejátszási listákat okostelefonjáról. Így magával viheti zenéit.

bluetooth zenelejátszás

valós idejű információk

Ingyenes valós idejű forgalmi és időjárási információk

Mi folyik előtted? A zūmo ® 396LMT-S valós idejű közlekedési és időjárási információkhoz tud kapcsolódni a Smartphone Link alkalmazáson keresztül. Ez az ingyenes mobilalkalmazás összekapcsolja a zūmo készüléket iPhone® vagy Android okostelefon™ készülékével .

A beépített Wi-Fi naprakészen tartja

A térképek és szoftverek frissítése egyszerű, mivel a zūmo ® 396LMT-S beépített Wi-Fi-vel rendelkezik. Ha elérhető egy új frissítés, és csatlakozik egy WiFi hálózathoz, automatikusan értesítést kap a képernyőn, hogy egy gombnyomással elvégezze a frissítéseket. A zūmo eszközt nem szükséges számítógéphez csatlakoztatni.

Wi-Fi funkció

pilóta riasztás

Jobb koncentráció pilóta riasztásokkal

A zūmo ® 396LMT-S segít jobban összpontosítani az útra és biztonságosabb utazást tesz lehetővé szűk első kanyarokban, műszakokban, vasúti átkelőhelyeken vagy állatátkelőhelyeken, iskolákban és másokban. Akkor is értesítést kap, ha a tiltott irányba készül behajtani. Figyelmeztetéseket fog kapni a közeli rögzített közlekedési lámpákról és radarokról 6 . Ezenkívül hosszú utak esetén a fáradtságra figyelmeztető 7 jelzés azt javasolja, hogy tartson szünetet, és jelölje meg azokat a pihenőhelyeket, amelyeket néhány óra utazás után figyelembe vehet. A nagyobb nyugalom érdekében a zūmo automatikus eseményértesítési funkciója 8 incidens esetén helyadatokat tartalmazó szöveges üzenetet küld az alapértelmezett kapcsolattartónak.

Hagyja abba a vezetést majdnem üres tankkal

A zūmo ® 396LMT-S alapfelszereltsége a digitális üzemanyagszint-mérővel ellátott, integrált utazási számítógép. Így könnyen megbecsülhető, hány mérföldet tehet meg, amíg a tartály ki nem ürül. A dinamikus tankolási riasztások tudatják, hogy mikor kell tankolni, és még a benzinkutak helyére is lehetőséget adnak. Egy hasznos sebességkorlátozás-jelző jelzi, hogy mikor kell lassítani. Ezenkívül a digitális iránytű kijelzője és a motorkerékpár-specifikus látnivalók (POI) adatbázisa segíthet motorkerékpár-javító műhelyek, kereskedések és egyéb helyek megtalálásában. A zūmo egy szervizelőzmény-naplót is tartalmaz, amely segít nyomon követni a szervizintervallumokat, a futásteljesítményt és a motorkerékpár-szervizt.

tank figyelmeztetés

navigációs eszközök

Navigációs eszközök

A zūmo ® 396LMT-S-vel való vezetés közben az aktív sávos navigációs funkció hangutasítást és élénk színű nyilakat ad a képernyőn, hogy jelezze a jobb sávot a következő kanyarhoz vagy kilépéshez. A kereszteződések és az útvonal változásai megjelennek, hogy megkönnyítsék a navigációt az összetett átmeneteken. A zūmo Forward Route funkcióval könnyedén megtekintheti az útvonalon lévő érdekes pontokat és tereptárgyakat anélkül, hogy elhagyná a navigációs kijelzőn megjelenő térképnézetet. Ezenkívül az egyszerű útvonal-meghatározás lehetővé teszi, hogy egy pontot adjon hozzá a térképhez, hogy módosítsa az útvonalat, és áthaladjon kedvenc területein vagy útjain. Ezenkívül az utcanevek és a hangos útbaigazítások lehetővé teszik, hogy az útra összpontosítson. A Garmin Real Directions útmutatást ad a könnyen felismerhető tereptárgyak, épületek és közlekedési lámpák segítségével (pl. „Kanyarodjon jobbra a piros épület után”). A zūmo a TracBack ® funkcióval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazon az útvonalon az ellenkező irányba haladjon visszafelé.

Összetett kialakítás, az útvonalon tesztelve

A motorosok által a motorosok számára tervezett robusztus zūmo ® 396LMT-S számos hasznos technológiát kínál a kormányok kormányai között való közlekedéshez.touch, amely lehetővé teszi az információk gyors és egyszerű bevitelét, akár kesztyűben is. Az erős ház ellenáll az üzemanyaggőznek, az ultraibolya sugárzásnak, az esőnek és sok másnak.

összetett kialakítás

Write Your Own Review
You're reviewing:Garmin Zumo 396LMT-S 4,3 hüvelykes GPS navigációs rendszer a teljes Európa térkép és ingyenes térképfrissítes
Your Rating
Termék azonosítás
Termelő Garmin
Termék színe Fekete
LCD képernyő
Kijelzo méret 4,3 hüvelykes
Képernyőfelbontás 480 x 272 pixel
Dimmer (képernyő fényereje) Igen
GPS navigáció
GPS modul Igen
Térkép mellékelve Igen, életre szóló frissítéssel
Egyéb részletek
táplálás 12 V
Méretek (Sz x Ma x Mé) 12,5 x 8,6 x 2,5 cm
A csomag tartalmaz
Hordozható navigáció Igen
Autó tápegység Igen
Szélvédő tartó Igen